Masa Extensibila Furnir Stejar

-Coltare--Paturi Tapitate--Canapele Fixe--Vitrine--Canapele Extensibile--Hol--Dulapuri Living--Mese Bucatarie--Seturi Living-

Categoria Mese Bucatarie. Pentru preturi avantajoase vezi Mese Bucatarie Ieftine.

Brando sau bucataria. masa extinsa masa are blatul din si furnir, picioarele sunt din lemn.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

:
Masa Dreptunghiulara
Masa Dreptunghiulara

Masa este realizata din lemn de culoare inchisa, cu o suprafata dreptunghiulara perfect plata si lucioasa. Dimensiunile mesei sunt de aproximativ 1,5 metri lungime si 0,8 metri latime..
Masa Extensibila Cires
Masa Extensibila Cires

Masa extensibila din lemn masiv de cires este o piesa de mobilier de inalta calitate, conceputa pentru a satisface nevoile de spatiu ale oricarui decor de acasa. Este fabricata din cires, un material robust.

Copyright 2023 - Articole de mobilier recomandate de Plus.ro, partener SomProduct. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.