Masa Cafea Sertar

-Coltare--Paturi Tapitate--Canapele Fixe--Vitrine--Canapele Extensibile--Hol--Dulapuri Living--Mese Bucatarie--Seturi Living-

Categoria Mese Cafea. Pentru preturi avantajoase vezi Mese Cafea Ieftine.

Momentul relaxare dupa zi grea in confortul casei tale necesita un decor adecvat. Mobilierul inez crea un spatiu dedicat momentelor frumoase. Farmecul al combinatiei culori in tonuri gri, pun in valoare caracterul al acestei colectii. Piesele mobilier inez permit sau aranjati un interior modern, care sau emane atmosfera relaxanta. Masa cafea sertar inez reprezinta mobilier, usor integrat in interiorul locuintei. exterioare din pal. sertar depozitare. Finisajul produsului printr un procede numit caserare folie imprimata.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

:
Masa Cafea Stejar Dreptunghiulara
Masa Cafea Stejar Dreptunghiulara

Piciorusele mesei sunt rabatabile, pentru a oferi mai multa stabilitate si securitate atunci cand este necesar. De asemenea, acestea sunt realizate din lemn si au o forma simpla si echilibrata, contribuind.

Copyright 2023 - Articole de mobilier recomandate de Plus.ro, partener SomProduct. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.