Lampadar Cupru

-Coltare--Paturi Tapitate--Canapele Fixe--Vitrine--Canapele Extensibile--Hol--Dulapuri Living--Mese Bucatarie--Seturi Living-

Categoria Lampadare. Pentru preturi avantajoase vezi Lampadare Ieftine.

Lampadar cupru, se remarca prin design modern. Corpurile iluminat pe langa functionalitatea lor, aceea lumina incaperile, aduc un stil si finete incaperilor prin designul lor. cuprun baza bec inclus brand nazzardo companie producatoare corpuri iluminat, care satisface asteptarile celor mai pretentiosi clienti. sunt prezenti pe piata participand continu la cele mai importante evenimente din industria iluminatului. lor sunt inspiratie amenajarile interioare, fiind recomandate cei mai renumiti designeri si arhitecti. Eforturile lor au fost rasplatite premiul luxury brand gentleman si au primit certificatul the highest quality certificate wielkopolska association.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

:
Lampadar Modern Negru
Lampadar Modern Negru

Lampadarul este echipat cu o soclu E27, care accepta o bec de pana la 42 W, oferind suficienta lumina pentru a va ilumina confortabil spatiul. Cu optiunile de culoare negru si auriu, acest lampadar va.
Lampadar Scandinav Negru
Lampadar Scandinav Negru

Lampadarul are o singura sursa de iluminat, un bec E27 cu o putere maxima de 60W. Acest bec poate fi inlocuit usor si poate fi ales in functie de preferintele si nevoile de iluminare ale utilizatorului..

Copyright 2023 - Articole de mobilier recomandate de Plus.ro, partener SomProduct. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.