Set Masa Furnir Negru Scaune Tapitate Piele

-Coltare--Paturi Tapitate--Canapele Fixe--Vitrine--Canapele Extensibile--Hol--Dulapuri Living--Mese Bucatarie--Seturi Living-

Categoria Mese Scaune. Pentru preturi avantajoase vezi Mese Scaune Ieftine.

Masa nuc maro bej scaun setal interioarelor originale si inedite, fiind alegere orice living. Masa tyson. Scaunele sunt moderne, fiind potrivite sufragerie. realizate pe cadru din metal,c spuma poliuretanica si tapitate stofa si piele ecologica. masa tyson nuc scaune tapitate stofa si piele ecologica maro bej masa scaun sezut, masa are blatul din si furnir. Picioarele mesei sunt din metal. Scaunul tapitat stofa si piele ecologica si are picioarele realizate din metal.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

:
Set Masa Stejar
Set Masa Stejar

Setul de masa din lemn masiv de stejar este o piesa eleganta si durabila pentru orice bucatarie sau loc de luat masa. Este compus dintr-o masa extensibila si 6 scaune tapitate cu stofa atat pe spatar, cat si pe sezut..
Set Masa Cires
Set Masa Cires

Blatul mesei este furniruit, creand astfel o suprafata neteda si eleganta. Design-ul furnirului poate varia, putand fi utilizat atat un lemn de cires natural inchis la culoare, cat si un cires mai deschis cu nuante de maro..
Masa Rotunda Scaune
Masa Rotunda Scaune

Scaunele sunt moderne si confortabile, care completeaza perfect masa rotunda. Spatarul si sezutul scaunului sunt realizate din polipropilena, un material durabil si usor de curatat. Pentru un plus de confort,.
Masa Patrata Scaune
Masa Patrata Scaune

Setul de masa patrata cu 4 scaune este o piesa de mobilier eleganta si practica, ideala pentru o bucatarie sau o sufragerie moderna. Masa are o forma patrata si este realizata dintr-un cadru solid din.
Masa Extensibila Sticla Negru Scaune
Masa Extensibila Sticla Negru Scaune

Dimensiunile exterioare ale mesei sunt de 160 cm in lungime in mod standard si 240 cm in lungime atunci cand este extinsa. Latimea mesei este de 90 cm, iar inaltimea este de 76 cm. Blatul mesei este realizat.
Masa Extensibila Ceramica Scaune Tapitate
Masa Extensibila Ceramica Scaune Tapitate

Pentru a completa aspectul rafinat al mesei, setul include si 4 scaune tapitate cu stofa de calitate superioara. Stofa utilizata pentru tapiterie este o catifea rezistenta in timp, usor de intretinut si.

Copyright 2023 - Articole de mobilier recomandate de Plus.ro, partener SomProduct. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.