Masa Extensibila Sticla Negru

-Coltare--Paturi Tapitate--Canapele Fixe--Vitrine--Canapele Extensibile--Hol--Dulapuri Living--Mese Bucatarie--Seturi Living-

Categoria Mese Bucatarie. Pentru preturi avantajoase vezi Mese Bucatarie Ieftine.

Masa kent, avand un vizual. realizata din metal si sticla ultradura cea mai buna calitate, dand eleganta aparte spatiului in care fi amplasata. Masa kent are persoane. extinse latimea mesei mesei masa are blatul din sticla. Pretul afisat include montajul, scaunele si accesoriile.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

:
Masa Dreptunghiulara
Masa Dreptunghiulara

Aceasta masa este un loc in care se aduna oameni pentru a se bucura de o masa delicioasa, dar si pentru a se conecta si a crea amintiri. Toate elementele mesei, de la aspectul elegant al mobilierului si.
Masa Extensibila Cires
Masa Extensibila Cires

Blatul mesei este realizat cu mare atentie la detalii, avand o finisare atent lustruita. Suprafata este neteda si lucioasa, dand un aspect elegant si sporind rezistenta in timp impotriva zgarieturilor.

Copyright 2023 - Articole de mobilier recomandate de Plus.ro, partener SomProduct. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.