Dulap Vitrina Velvet

-Coltare--Paturi Tapitate--Canapele Fixe--Vitrine--Canapele Extensibile--Hol--Dulapuri Living--Mese Bucatarie--Seturi Living-

Categoria Vitrine. Pentru preturi avantajoase vezi Vitrine Ieftine.

Dulapul vitrina si usi small reprezinta mobilier, usor integrat in interiorul locuintei datorita designului eclectic. usi din stejar si furnir. Manerelel sunt metalice. partea centrala dulapul vitrina dotat sistem iluminat inclus in pret.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

:
Vitrina Colt Bar Rotativ Stejar Rustic
Vitrina Colt Bar Rotativ Stejar Rustic

Vitrina de colt este fabricata dintr-o combinatie de furnir si PAL, asigurandu-i astfel durabilitate si rezistenta in timp. Dimensiunile sale sunt de 91x91x200 cm, ceea ce o face potrivita pentru a se.

Copyright 2023 - Articole de mobilier recomandate de Plus.ro, partener SomProduct. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.