Dulap Stejar Negru

-Coltare--Paturi Tapitate--Canapele Fixe--Vitrine--Canapele Extensibile--Hol--Dulapuri Living--Mese Bucatarie--Seturi Living-

Categoria Dulapuri. Pentru preturi avantajoase vezi Dulapuri Ieftine.

Dulapul usi reprezinta mobilier, usor integrat in interiorul locuintei datorita designului modern., usi din pal. Manerele sunt metalice. Picioarele sunt din plastic. Asamblarea poate fi executata in minute, pe baza instructiunilor montaj din colet.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

:
Dulap Pal Usi Oglinda
Dulap Pal Usi Oglinda

Cu acest mobilier veti aduce un plus de eleganta si rafinament livingului dumneavoastra, iar dulapul cu 5 usi si oglinda Gold va deveni piesa centrala a incaperii, oferindu-va nu doar un spatiu de depozitare.
Dulap Furnir Oglinda Stejar Rustic
Dulap Furnir Oglinda Stejar Rustic

Dulapul are trei usi, ceea ce ofera suficient spatiu pentru a depozita haine, lenjerie de pat, incaltaminte si alte obiecte personale. Usile sunt fabricate din furnir de stejar si au o structura solida,.
Dulap Usi Glisante Oglinda
Dulap Usi Glisante Oglinda

Dulapul din pal cu 2 usi glisante si oglinda are dimensiuni exterioare de 251 cm latime, 65 cm adancime si 217 cm inaltime. Este un mobilier realizat dintr-o combinatie de pal si metal, ceea ce ii confera.
Dulap Dormitor
Dulap Dormitor

Dulapul Dormitor Alb cu 2 usi este o alegere excelenta pentru orice dormitor, datorita designului elegant, a finisajelor de calitate si a spatiului generos de depozitare..
Dulap Living
Dulap Living

De asemenea, dulapul living alb este sustinut de picioare din lemn vopsit, care adauga si mai multa stilul general al acestui produs. Ornamentele fabricate din MDF alb mat, avand o grosime de 25 mm, amplasate.
Dulap Dormitor
Dulap Dormitor

Dulapul cu o singura usa este o piesa de mobilier eleganta si functionala. Carcasa dulapului este fabricata din PAL melaminat alb cu o grosime de 16 mm, ceea ce ii confera stabilitate si rezistenta in.
Dulap Dormitor Sertare Televizor
Dulap Dormitor Sertare Televizor

Dulapul dormitor alb cu 7 usi si 8 sertare este parte componenta a unui ansamblu care include, de asemenea, un spatiu special destinat televizorului. Ansamblul este alcatuit din 2 dulapuri cu cate 2 usi,.

Copyright 2023 - Articole de mobilier recomandate de Plus.ro, partener SomProduct. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.