Dulap Baieti Albastru

-Coltare--Paturi Tapitate--Canapele Fixe--Vitrine--Canapele Extensibile--Hol--Dulapuri Living--Mese Bucatarie--Seturi Living-

Categoria Dulapuri. Pentru preturi avantajoase vezi Dulapuri Ieftine.

Pal. Dulap din pal usa tineret, baieti ani, blue, imbina estetica, functionalitatea si rezistenta. ngreutate, usi din pal. Dulapul are sistem prindere in perete. Usa are sistem amortizare inchidere lina si silentioasa. Ledurile din interiorul dulapului sunt incluse in pret. Dulapul are ventilatie, functie importanta care ofera dulapului aer curat. Manerele sunt din lemn.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

:
Dulap Pal Usi Oglinda
Dulap Pal Usi Oglinda

Una dintre usi este dotata cu o oglinda mare, care nu doar adauga un element practic, dar si creeaza un efect vizual impresionant in incaperi. Aceasta oglinda este perfecta pentru a va admira tinuta inainte.
Dulap Furnir Oglinda Stejar Rustic
Dulap Furnir Oglinda Stejar Rustic

Unul dintre aspectele placute ale acestui dulap este oglinda incorporata in una dintre usi. Aceasta ofera posibilitatea de a va verifica aspectul inainte de a pleca in fiecare zi, fiind, de asemenea, utila.
Dulap Usi Glisante Oglinda
Dulap Usi Glisante Oglinda

Dulapul din pal cu 2 usi glisante si oglinda este un mobilier spatios si practic, perfect pentru a depozita si organiza hainele si alte obiecte de uz personal. Cu dimensiuni exterioare de 251 cm latime,.
Dulap Dormitor
Dulap Dormitor

Dulapul Dormitor Alb cu 2 usi este un dulap elegant si functional, perfect pentru a completa designul dormitorului dumneavoastra. Carcasa dulapului este fabricata din PAL melaminat alb, cu o grosime de.
Dulap Living
Dulap Living

Carcasa dulapului este fabricata din PAL melaminat alb, cu o grosime de 16 mm. Aceasta alegere a materialelor nu doar asigura durabilitatea, ci si ofera un aspect elegant si rafinat. Aceasta structura.
Dulap Dormitor
Dulap Dormitor

Picioarele clasice ale dulapului sunt fabricate din lemn, astfel ca ii ofera stabilitate si un suport solid. Acestea sunt vopsite in culori care completeaza designul general al dulapului. De asemenea,.
Dulap Dormitor Sertare Televizor
Dulap Dormitor Sertare Televizor

Dimensiunile spatiului dedicat televizorului sunt de 1350 mm latime si 780 mm inaltime. Televizorul poate fi plasat in centrul acestui spatiu, cu suficient loc pentru dispozitive suplimentare, cum ar fi decodorul sau boxele..

Copyright 2023 - Articole de mobilier recomandate de Plus.ro, partener SomProduct. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.