Dulap Usi Glisante Oglinda

-Coltare--Paturi Tapitate--Canapele Fixe--Vitrine--Canapele Extensibile--Hol--Dulapuri Living--Mese Bucatarie--Seturi Living-

Categoria Dulapuri. Pentru preturi avantajoase vezi Dulapuri Ieftine.

Dulapul din pal cu 2 usi glisante si oglinda are dimensiuni exterioare de 251 cm latime, 65 cm adancime si 217 cm inaltime. Este un mobilier realizat dintr-o combinatie de pal si metal, ceea ce ii confera robustete si durabilitate.

Cu o latime de 251 cm, dulapul ofera suficient spatiu pentru depozitarea hainelor si a altor obiecte in beneficiul utilizatorului. Adancimea de 65 cm permite o organizare eficienta a hainelor, iar inaltimea de 217 cm adauga un plus de spatiu vertical pentru a utiliza in mod optim capacitatea de stocare.

Cele doua usi glisante ale dulapului faciliteaza accesul la continutul acestuia si economisesc spatiul necesar pentru deschiderea de usi traditionale. Cu un sistem de deschidere glisant, usile se pot deplasa fara a ocupa spatiul din camera si fara a limita utilizarea mobilierului in jurul dulapului.

O caracteristica distinctiva a acestui dulap este oglinda interioara amplasata pe una dintre usi. Aceasta oglinda adauga o nota de practicitate, oferind posibilitatea de a va verifica imaginea si aspectul inainte de a pleca din casa sau de a va pregati pentru o intalnire importanta.

Dulapul din pal cu 2 usi glisante si oglinda este un mobilier spatios si practic, perfect pentru a depozita si organiza hainele si alte obiecte de uz personal. Cu dimensiuni exterioare de 251 cm latime, 65 cm adancime si 217 cm inaltime, acesta se integreaza frumos in orice camera, oferindu-va un spatiu de stocare generos si o optiune comoda pentru oglinzire.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

:
Dulap Pal Usi Oglinda
Dulap Pal Usi Oglinda

Cu dimensiunile exterioare de 251,3 cm latime, 60,8 cm adancime si 217,2 cm inaltime, dulapul ofera suficient spatiu pentru depozitare si organizare. Cele 5 usi ale dulapului sunt prevazute cu manere din.
Dulap Furnir Oglinda Stejar Rustic
Dulap Furnir Oglinda Stejar Rustic

Unul dintre aspectele placute ale acestui dulap este oglinda incorporata in una dintre usi. Aceasta ofera posibilitatea de a va verifica aspectul inainte de a pleca in fiecare zi, fiind, de asemenea, utila.
Dulap Dormitor
Dulap Dormitor

In interiorul dulapului exista o bara pentru umerase, care este potrivita atat pentru hainele scurte, cum ar fi camasile, cat si pentru hainele lungi. De asemenea, dulapul are doua spatii de depozitare.
Dulap Living
Dulap Living

Usile dulapului sunt fabricate din MDF alb mat, avand o grosime de 18 mm. Ele sunt frezate pentru a conferi un aspect deosebit, aducand o nota de eleganta la designul acestuia. Manerele metalice antichizate.
Dulap Dormitor
Dulap Dormitor

Picioarele clasice ale dulapului sunt fabricate din lemn, astfel ca ii ofera stabilitate si un suport solid. Acestea sunt vopsite in culori care completeaza designul general al dulapului. De asemenea,.
Dulap Dormitor Sertare Televizor
Dulap Dormitor Sertare Televizor

Cu ansamblul sau spatios si designul sau alb elegant, dulapul dormitor cu 7 usi si 8 sertare, cu spatiu pentru televizor, se dovedeste a fi o solutie practica si estetica pentru organizarea dormitorului..

Copyright 2023 - Articole de mobilier recomandate de Plus.ro, partener SomProduct. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.