Dulap Oglinda Furnir

-Coltare--Paturi Tapitate--Canapele Fixe--Vitrine--Canapele Extensibile--Hol--Dulapuri Living--Mese Bucatarie--Seturi Living-

Categoria Dulapuri. Pentru preturi avantajoase vezi Dulapuri Ieftine.

Lemn maro deschis cauciuc furnir metal sticla rustic. colectie mobilier calitate, realizata din cauciuc si furnir, se evidentiaza prin atentia desavarsita la micile detalii. Mobilierul limena senpotriveste in locuinta dumeavoastra exprimand eleganta, stil si energie pozitiva. rafturi usi din cauciuc si furnir. Manerele sunt din metal. brand nlivin hise remarca printr mare varietate mobilier si produse decorative, care vor imboga orice interior. Diversitatea finisajelor ofera posibilitatea aranja un spa i propri un mod unic..

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

:
Dulap Pal Usi Oglinda
Dulap Pal Usi Oglinda

Asamblarea dulapului nu necesita abilitati speciale si poate fi facuta de catre oricine urmand instructiunile de montaj furnizate in colet. Procesul de asamblare poate fi completat in aproximativ 120 de.
Dulap Furnir Oglinda Stejar Rustic
Dulap Furnir Oglinda Stejar Rustic

Unul dintre aspectele placute ale acestui dulap este oglinda incorporata in una dintre usi. Aceasta ofera posibilitatea de a va verifica aspectul inainte de a pleca in fiecare zi, fiind, de asemenea, utila.
Dulap Usi Glisante Oglinda
Dulap Usi Glisante Oglinda

Dulapul din pal cu 2 usi glisante si oglinda are dimensiuni exterioare de 251 cm latime, 65 cm adancime si 217 cm inaltime. Este un mobilier realizat dintr-o combinatie de pal si metal, ceea ce ii confera.
Dulap Dormitor
Dulap Dormitor

Picioarele dulapului sunt de tip clasic, fabricate din lemn si vopsite intr-o nuanta potrivita culorii dulapului. Acestea adauga un element de stil si sustin in mod sigur dulapul..
Dulap Living
Dulap Living

De asemenea, dulapul living alb este sustinut de picioare din lemn vopsit, care adauga si mai multa stilul general al acestui produs. Ornamentele fabricate din MDF alb mat, avand o grosime de 25 mm, amplasate.
Dulap Dormitor
Dulap Dormitor

Dulapul cu o singura usa este o piesa de mobilier eleganta si functionala. Carcasa dulapului este fabricata din PAL melaminat alb cu o grosime de 16 mm, ceea ce ii confera stabilitate si rezistenta in.
Dulap Dormitor Sertare Televizor
Dulap Dormitor Sertare Televizor

Cu cele 7 usi, dulapul ofera un spatiu generos de depozitare. Fiecare usa este prevazuta cu manere cromate, care adauga un accent estetic elegant. Usile pot fi deschise in totalitate, oferind acces facil.

Copyright 2023 - Articole de mobilier recomandate de Plus.ro, partener SomProduct. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.