Decoratiune Multicolor

-Coltare--Paturi Tapitate--Canapele Fixe--Vitrine--Canapele Extensibile--Hol--Dulapuri Living--Mese Bucatarie--Seturi Living-

Categoria Decoratiuni. Pentru preturi avantajoase vezi Decoratiuni Ieftine.

Rasinan couple life tree se remarca prin aspectul atractiv si glam, gasind si locul potrivit in orice colt al locuintei dumneavoastra. decoratiune ofera casei nota eleganta. din rasina. brand nbrandul italian mauro ferretti produce mobila si decoratiuni p este ani. Materialele folosite in combinatii contrastante reprezinta nota personala brandului. Experienta indelungata si colaborarea designeri recunoscuti au adus mere produsele mauro ferretti in ultimele tendinte in materie home deco.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

:
Cufar Dormitor Argintiu
Cufar Dormitor Argintiu

Lada cufar pentru dormitor, intr-o nuanta eleganta de argintiu, este fabricata din lemn solid si prezinta un design sofisticat. Are dimensiuni generoase, fiind suficient de spatioasa pentru a depozita.
Dulap Vitrina
Dulap Vitrina

Datorita designului sau rafinat si finisajului impecabil, dulapul din lemn de culoare crem ivory adauga un plus de eleganta si stil incaperii. Poate fi integrat perfect in orice tip de decor, aducand un.
Masuta Cafea Living Sertare
Masuta Cafea Living Sertare

Una dintre caracteristicile principale ale acestui model de masa de cafea sunt cele patru sertare, fiecare pozitionata pe partea laterala a mesei. Fiecare sertar are dimensiunea potrivita pentru a stoca.
Cadru Semineu Decor
Cadru Semineu Decor

Suprafata ramei poate fi neteda sau texturata, prezentand diferite detalii si ornamente, precum ochiuri delicate, sculpturi complexe sau motive florale. Aceste elemente decorative pot fi vizibile in partea.
Comoda Calcat Cosuri Dulap
Comoda Calcat Cosuri Dulap

Comoda cu masa de calcat, prevazuta cu 3 cosuri de depozitare si un dulap alb, este o piesa de mobilier versatila si practica. Aceasta este fabricata din lemn de calitate superioara, care confera rezistenta.

Copyright 2023 - Articole de mobilier recomandate de Plus.ro, partener SomProduct. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.