Comoda Salcam

-Coltare--Paturi Tapitate--Canapele Fixe--Vitrine--Canapele Extensibile--Hol--Dulapuri Living--Mese Bucatarie--Seturi Living-

Categoria Comode Tv. Pentru preturi avantajoase vezi Comode Tv Ieftine.

Lemn gri salcam metal rustic. realizata din salcam si picioare metalice. forma simpla, fronturile asimetrice si convexe fac ca mobilierul nsa iasa in evidenta. comoda. usi comoda realizata din salcam si mdf. Picioarele sunt din metal. montat. brand nlivin hise remarca printr mare varietate mobilier si produse decorative, care vor imboga orice interior. Diversitatea finisajelor ofera posibilitatea aranja un spa i propri un mod unic..

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

:

Copyright 2023 - Articole de mobilier recomandate de Plus.ro, partener SomProduct. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.