Comoda Furnir Stejar Negru

-Coltare--Paturi Tapitate--Canapele Fixe--Vitrine--Canapele Extensibile--Hol--Dulapuri Living--Mese Bucatarie--Seturi Living-

Categoria Comode. Pentru preturi avantajoase vezi Comode Ieftine.

Lemn furnir metal. aceea am creat colectia mosaic, unde spatiul devine casa in care se nasc emotii pozitive. Asocierea intriganta elemente din lemn si metal se potrivesc ultimele tendinte, executia exacta fie carei mobilier durabilitatii si fiabilitatii. Combinatia sticla frumusetea lemnului evidentiaza caracterul al fie carei mobilier, datorita caruia interiorul fi modern si elegant. Multumita colectiei mosaic, veti aranja un interior in care timpul petrecut fi neuitat. Comoda mosaic reprezinta mobilier, usor integrat in interiorul locuintei datorita designului eclectic. exterioare usi din furnir si pal. Fronturile sunt din lemn. Pretul afisat include alte mobilier si accesoriile. mod preveni accidentele cauzate caderea lor mobilier ca sau fie prinse in perete.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

:
Comoda Sertare
Comoda Sertare

Fetele sertarelor sunt fabricate din MDF, un material de inalta calitate si o grosime generoasa de 18 mm, care confera comodei un aspect luxos si solid. Aceste fete sunt frezate, adaugand un detaliu elegant.

Copyright 2023 - Articole de mobilier recomandate de Plus.ro, partener SomProduct. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.