Coltar Sezlong Dreapta

-Coltare--Paturi Tapitate--Canapele Fixe--Vitrine--Canapele Extensibile--Hol--Dulapuri Living--Mese Bucatarie--Seturi Living-

Categoria Coltare. Pentru preturi avantajoase vezi Coltare Ieftine.

Spatar inalt dotat un confort sporit, bine conturat si picioare din metal, care confera luminozitate si transparenta. si dispune lada depozitarea lenjeriei. exterioare coltar coltar laterala coltar sezlong picioare. Pretul afi include montajul si accesoriile. Poza prezentare produsului titl orientativ, tapitat inari. se poate realiza pe diferite tipuri si pe mare diversitate culori.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

:
Coltar Modular Sezlong
Coltar Modular Sezlong

Este important de mentionat faptul ca tapiteria coltarului nu este detasabila, astfel ca va fi necesara curatarea profesionala in caz de pete sau murdarie. Cu un design elegant si o constructie solida,.
Coltar Extensibil Depozitare Sezlong Tapitat Albastru
Coltar Extensibil Depozitare Sezlong Tapitat Albastru

Montarea acestui produs este rapida si usoara, fiind necesare doar 30 de minute pentru asamblare. Instructiunile de montaj sunt incluse in colet pentru a va ghida pas cu pas in procesul de asamblare. Este.
Coltar Extensibil Depozitare Sezlong Dreapta Negru
Coltar Extensibil Depozitare Sezlong Dreapta Negru

Pentru a fi usor de manevrat, coltarul are o greutate de 180 kg. Picioarele sale sunt realizate din plastic rezistent, rezistand la greutate si asigurand o stabilitate optima. De asemenea, picioarele sunt.
Coltar Extensibil Depozitare Sezlong Tapitat
Coltar Extensibil Depozitare Sezlong Tapitat

Coltarul are o lungime de 265 cm, o adancime de 225 cm si o inaltime de 95 cm. Acesta ofera suficient spatiu pentru acomodarea a pana la 4-5 persoane in mod confortabil..
Coltar Sezlong Dreapta
Coltar Sezlong Dreapta

Coltarul fix cu arcuri ondulate si spuma poliuretanica, sezlong pe dreapta, mecanism electric relax si tetiere reglabile ofera confort suprem si lux in orice camera de zi sau spatiu de relaxare. Cu aceste.

Copyright 2023 - Articole de mobilier recomandate de Plus.ro, partener SomProduct. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.