Coltar Extensibil Sezlong Dreapta

-Coltare--Paturi Tapitate--Canapele Fixe--Vitrine--Canapele Extensibile--Hol--Dulapuri Living--Mese Bucatarie--Seturi Living-

Categoria Coltare. Pentru preturi avantajoase vezi Coltare Ieftine.

Mecanismul delfin automat si are lada depozitarea lenjeriei. exterioare coltar coltar laterala sezlong coltar picioare suprafata dormit. Pretul afi include montajul si accesoriile. Poza prezentare produsului titl orientativ. se poate realiza pe diferite tipuri si pe mare diversitate culori.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

:
Coltar Extensibil Depozitare Sezlong Tapitat Albastru
Coltar Extensibil Depozitare Sezlong Tapitat Albastru

Coltarul are si o lada de depozitare, care va permite sa stocati lenjeria de pat sau alte obiecte mici intr-un mod organizat si practic. Picioarele coltarului sunt realizate din metal, oferind stabilitate.
Coltar Modular Sezlong
Coltar Modular Sezlong

Spatarul bine conturat ofera suport optim spatelui, aducand o nota de confort si relaxare. Picioarele din metal adauga un aspect modern coltarului, conferindu-i o luminozitate si transparenta aparte..
Coltar Extensibil Depozitare Sezlong Dreapta Negru
Coltar Extensibil Depozitare Sezlong Dreapta Negru

Pentru a fi usor de manevrat, coltarul are o greutate de 180 kg. Picioarele sale sunt realizate din plastic rezistent, rezistand la greutate si asigurand o stabilitate optima. De asemenea, picioarele sunt.
Coltar Extensibil Depozitare Sezlong Tapitat
Coltar Extensibil Depozitare Sezlong Tapitat

Un alt element deosebit al acestui coltar este faptul ca are un sezlong pe partea stanga. Acesta ofera mai multa flexibilitate in aranjarea si utilizarea coltarului si poate fi folosit pentru a te intinde.
Coltar Sezlong Dreapta
Coltar Sezlong Dreapta

Coltarul fix cu arcuri ondulate si spuma poliuretanica este o piesa de mobilier confortabila si durabila, perfecta pentru relaxare si odihna. Este compus dintr-o structura solida si rezistenta, acoperita.

Copyright 2023 - Articole de mobilier recomandate de Plus.ro, partener SomProduct. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.