Coltar Extensibil Depozitare Sezlong Dreapta Tapitat

-Coltare--Paturi Tapitate--Canapele Fixe--Vitrine--Canapele Extensibile--Hol--Dulapuri Living--Mese Bucatarie--Seturi Living-

Categoria Coltare. Pentru preturi avantajoase vezi Coltare Ieftine.

Coltarul extensibil neto impresioneaza prin exterioare sezlong sezut picioare spatiului dormit lada depozitare coltarul tapitat stofa. extensibil prin mecanismul delfin si are lada depozitarea lenjeriei. Cadrul solid al coltarului din pin si mdf. Lada depozitare produsului din pal laminat. Picioarele sunt realizate din plastic. tapitat in materialul evolution din grupa.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

:
Coltar Modular Sezlong
Coltar Modular Sezlong

Coltarul modular cu arcuri ondulate si spuma poliuretanica este o piesa de mobilier impresionanta care va aduce un plus de eleganta si confort oricarui spatiu. Cu o latime totala de 307 cm si o adancime.
Coltar Extensibil Depozitare Sezlong Tapitat Albastru
Coltar Extensibil Depozitare Sezlong Tapitat Albastru

Coltarul vine cu un sezlong pe dreapta, oferind o suprafata de dormit generoasa de 222x122 cm. Acesta are, de asemenea, tetiere reglabile, care va permit sa ajustati pozitia capului si sa va bucurati de confortul maxim..
Coltar Extensibil Depozitare Sezlong Dreapta Negru
Coltar Extensibil Depozitare Sezlong Dreapta Negru

Pentru a fi usor de manevrat, coltarul are o greutate de 180 kg. Picioarele sale sunt realizate din plastic rezistent, rezistand la greutate si asigurand o stabilitate optima. De asemenea, picioarele sunt.
Coltar Extensibil Depozitare Sezlong Tapitat
Coltar Extensibil Depozitare Sezlong Tapitat

Tetierele sunt reglabile, ceea ce inseamna ca le poti ajusta in functie de preferintele tale si de confortul pe care il cauti. Aceasta iti permite sa obtii sustinerea adecvata pentru cap si gat in timpul.
Coltar Sezlong Dreapta
Coltar Sezlong Dreapta

Un mecanism electric de relaxare este integrat in coltar, permitandu-va sa ajustati pozitia dorita cu ajutorul unor butoane. Puteti regla spatarul si extinderea sezlongului, astfel incat sa va puteti aseza.

Copyright 2023 - Articole de mobilier recomandate de Plus.ro, partener SomProduct. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.