Coltar Extensibil Depozitare Sezlong Tapitat Albastru

-Coltare--Paturi Tapitate--Canapele Fixe--Vitrine--Canapele Extensibile--Hol--Dulapuri Living--Mese Bucatarie--Seturi Living-

Categoria Coltare. Pentru preturi avantajoase vezi Coltare Ieftine.

Este un coltar extensibil cu un design elegant si confortabil. Acesta este construit cu un cadru solid pentru a asigura durabilitate si este tapitat cu o stofa de inalta calitate. Dimensiunile exterioare ale coltarului sunt urmatoarele: latime totala de 280 cm, adancime totala de 170 cm si inaltime totala de 77-95 cm. Adancimea sezutului este de 62 cm, iar inaltimea sezutului fata de sol este de 43 cm.

Coltarul vine cu un sezlong pe dreapta, oferind o suprafata de dormit generoasa de 222x122 cm. Acesta are, de asemenea, tetiere reglabile, care va permit sa ajustati pozitia capului si sa va bucurati de confortul maxim.

Produsul este dotat cu arcuri ondulate si spuma poliuretanica in compozitie, care ofera un confort excelent. Sezutul produsului este elastic si nedeformabil datorita acestei constructii speciale.

Coltarul are si o lada de depozitare, care va permite sa stocati lenjeria de pat sau alte obiecte mici intr-un mod organizat si practic. Picioarele coltarului sunt realizate din metal, oferind stabilitate si durabilitate pe termen lung.

Montarea acestui produs este rapida si usoara, fiind necesare doar 30 de minute pentru asamblare. Instructiunile de montaj sunt incluse in colet pentru a va ghida pas cu pas in procesul de asamblare. Este un alegere excelenta pentru cei care cauta un coltar extensibil confortabil, cu design elegant si functionalitati multiple.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

:
Coltar Modular Sezlong
Coltar Modular Sezlong

Coltarul se remarca prin versatilitatea sa, putand fi montat cu sezlongul pe partea dreapta sau stanga, in functie de preferintele personale si configuratia spatiului. Aceasta caracteristica il face potrivit.
Coltar Extensibil Depozitare Sezlong Dreapta Negru
Coltar Extensibil Depozitare Sezlong Dreapta Negru

Cu un design modern, confortabil si cu multiple functionalitati, coltarul extensibil cu lada de depozitare si sezlong pe dreapta gri-negru, de dimensiuni 324x218x107 cm, este o alegere excelenta pentru.
Coltar Extensibil Depozitare Sezlong Tapitat
Coltar Extensibil Depozitare Sezlong Tapitat

Coltarul are o lungime de 265 cm, o adancime de 225 cm si o inaltime de 95 cm. Acesta ofera suficient spatiu pentru acomodarea a pana la 4-5 persoane in mod confortabil..
Coltar Sezlong Dreapta
Coltar Sezlong Dreapta

Un mecanism electric de relaxare este integrat in coltar, permitandu-va sa ajustati pozitia dorita cu ajutorul unor butoane. Puteti regla spatarul si extinderea sezlongului, astfel incat sa va puteti aseza.

Copyright 2023 - Articole de mobilier recomandate de Plus.ro, partener SomProduct. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.