Desteptator Analog

-Coltare--Paturi Tapitate--Canapele Fixe--Vitrine--Canapele Extensibile--Hol--Dulapuri Living--Mese Bucatarie--Seturi Living-

Categoria Ceasuri.

Inspirat din simplitatea unui ceas analogic clasic, noul analog designed by gingko reprezinta un concept si modern. Cel mai performant si modern design il scoate din sfera ceasurilor clasice, atragand atentia oamenilor indiferent unde il asezam in birou, bucatarie, sufragerie. asezat pe masa, raft sau chiar pe perete, transformand se un obiect arta care informa un mod placut ora exacta. functia traditionala alarma, fiind dotat un sunet la fel ca un ceas obisnuit. Sursa alimentare vadaptor, priza sau baterie reincarcabilan durata bateriei aproximativ zile pe functia afisaj permanent si aproximativ saptamani afisaj activat la sunetn nfunctii display traditional analogic combinat cea mai moderna si ultima generatie tehnologie afisajul se opr este automat cand liniste si se aprinde la bataia din palme sau se poate seta permanentn alarma sunetnn aproximativ frasin verden brand ngingko electronics companie centrata pe tehnologie si in beneficiul oamenilor.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

:

Copyright 2023 - Articole de mobilier recomandate de Plus.ro, partener SomProduct. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.