Cabinet Frasin

-Coltare--Paturi Tapitate--Canapele Fixe--Vitrine--Canapele Extensibile--Hol--Dulapuri Living--Mese Bucatarie--Seturi Living-

Categoria Dulapuri Living. Pentru preturi avantajoase vezi Dulapuri Living Ieftine.

Marcin adzikn albun dulap practic sau un ajutor birou, dulapul fi in orice interior, camera copii sau in biroul acasa. Dulapul confectionat din si frasin care adauga farmec si caldura interiorului, impreuna masa colorata poate exprima personalitatea utilizatorului. reduse ale acestui cabinet sunt ideale in holuri, foaiere sau atunci cand dori sau economisi spa iu. usor asamblat, fiind disponibil pe culori. Cabinetul din frasin si mdf. Recomandari cura are si intre inere nutiliza carpa moale, umeda sau uscata curatarea produsului si folosi substan chimice. Materialele utilizate ca materie prima in realizarea acestora provin din paduri gestionate in mod natural, inalta calitate. Certifi carea lemnului si mana lucru specializata, atesta calitatea produsului final, rezultand abordare sustenabila.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

:

Copyright 2023 - Articole de mobilier recomandate de Plus.ro, partener SomProduct. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.