Baldachin Copii

-Coltare--Paturi Tapitate--Canapele Fixe--Vitrine--Canapele Extensibile--Hol--Dulapuri Living--Mese Bucatarie--Seturi Living-

Categoria Textile. Pentru preturi avantajoase vezi Textile Ieftine.

Este baldachin se remarca prin aspectul atractiv si modern in acelasi timp. decoratiune in stil danez se distinge prin linii design minimalist. ajutorul acestui baldachin veti transforma un pat un spatiu joaca copilul dumneavoastra. npretul afi include montajul, patul si accesorile. Poza prezentare baldachinului titl orientativ. brand nc tradi ie p este in producerea mobilier, lifet kidsrooms un brand danez care porn este un motto simplu, doar perfec iunea suficient buna noi si copii nostri, cei lifetime privesc lumea prin ochii copiilor, asigurand un spa i conform ultimelor tendin in colaborare designeri celebri, acestia au creat un spa i care starn este imagina ia, asigurand totodata un loc in care cei mici se pot juca si studia in siguran.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

:

Copyright 2023 - Articole de mobilier recomandate de Plus.ro, partener SomProduct. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.