Suport Multicolor

-Fotolii--Scaune Living--Paturi Copii--Mese Cafea--Mobilier Birou--Mese Living--Mese Scaune--Produse--Comode Tv--Comode Living-

Suport Multicolor. Categoria Taburete. Pentru preturi avantajoase vezi Taburete Ieftine.

Suport picioare pe tip are forma dreptunghiulara, un design interesant si modern. Suportul destul practic si confortabila, ajutand la sprijinirea picioarelor relaxare. Suportul potrivit camera zi alaturi un taburet sau fotoliu confortabil. Sezutul suportului din textil imprimat in culorile alb si negru, materialul fiind fixat miezul sau butoni imbracati in material. Baza scaunului realizata din lemn masiv si rezistent, care poate suporta pana. un corp utilitate ridicata ofera personalitate incaperii in care integrat. Aduce pata si imbunatat este confortul personal. Creat aduce satisfactii suport picioare pe tip textil lemn, se livreaza demontat un colet kit ambalat in cutii carton.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din subcategoria Taburete:
Lavoar Suspendat Sertare
Lavoar Suspendat Sertare

Baza si lavoarul suspendat cu sertare, alb reprezinta o alegere practica si estetica pentru orice baie. Acestea ofera functionalitate si spatiu de depozitare, fara a compromite aspectul general al incaperii..
Masa Living Stejar
Masa Living Stejar

Dimensiunile mesei living sunt optimizate pentru a se integra in diverse tipuri de incaperi. Cu o lungime de 80 cm si o latime de 90 cm, masa poate gazdui in mod confortabil un numar moderat de persoane..
Lavoar Suspendat
Lavoar Suspendat

Baza si lavoarul de baie de 60 cm suspendat alb este un set elegant si practic, potrivit pentru orice baie moderna. Baza suspendata este fabricata din materiale de inalta calitate, cum ar fi metalul sau.
Pat Negru Cires
Pat Negru Cires

In ceea ce priveste confortul, patul este dotat cu o saltea cu dimensiuni potrivite pentru a sustine un somn odihnitor. Materialul folosit pentru saltea imbina confortul si durabilitatea, asigurand astfel.
Saltea Ortopedic Perne Pilota
Saltea Ortopedic Perne Pilota

Salteaua are dimensiunile de 140x200 cm si o grosime de 30 cm, oferind suficient spatiu pentru a te intinde si a te relaxa in timpul somnului. Aceasta este fabricata dintr-un amestec de spuma poliuretanica.
Masa Cafea Stejar Dreptunghiulara
Masa Cafea Stejar Dreptunghiulara

Piciorusele mesei sunt rabatabile, pentru a oferi mai multa stabilitate si securitate atunci cand este necesar. De asemenea, acestea sunt realizate din lemn si au o forma simpla si echilibrata, contribuind.
Scaun Relaxare Albastru
Scaun Relaxare Albastru

Baza scaunului este realizata din metal solid, fiind acoperita cu un strat de vopsea. Aceasta asigura stabilitatea si durabilitatea scaunului, permitand utilizatorului sa se relaxeze in siguranta si fara nicio grija..
Masa Stejar Auriu Negru
Masa Stejar Auriu Negru

Cu masa rotunda din stejar auriu cu picioare metalice negre, veti aduce un element de lux si stil in incaperea dumneavoastra, asigurandu-va ca fiecare masa devine o experienta placuta si memorabila..

Copyright 2023 - Mobilier, mese, scaune, saltele recomandate de Plus.ro, partener Drimus. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.