Perne Pilota Microfibra

-Fotolii--Scaune Living--Paturi Copii--Mese Cafea--Mobilier Birou--Mese Living--Mese Scaune--Produse--Comode Tv--Comode Living-

Perne Pilota Microfibra. Categoria Saltele Superortopedice. Pentru preturi avantajoase vezi Saltele Superortopedice Ieftine.

Setul superortopedic este conceput pentru a oferi un somn confortabil si relaxant. Este format dintr-o saltea ortopedica cu dimensiunea 160x200x23 cm, care are un design special pentru a oferi suport ferm pentru corpul dumneavoastra.

Aceasta saltea are o structura incorporata din arcuri ortopedice, care asigura o distributie uniforma a greutatii corpului si mentine o aliniere corecta a coloanei vertebrale. Astfel, reduce presiunea asupra punctelor de presiune, cum ar fi umerii, soldurile si genunchii, si ajuta la prevenirea aparitiei durerilor de spate.

Setul include, de asemenea, doua perne de 50x70 cm, care sunt realizate dintr-un material moale si confortabil. Aceste perne sunt concepute pentru a oferi suport optim pentru cap si gat, reducand astfel tensiunea din aceste zone si asigurand un somn mai odihnitor.

Husa hipoalergenica inclusa in set este fabricata dintr-un material special, care este rezistent la acarieni, bacterii si alergeni comuni. Astfel, protejeaza salteaua si pernele de praf si alergeni, ceea ce o face potrivita pentru persoanele cu sensibilitati alergice.

In plus, setul include o pilota de iarna din microfibra, de dimensiunea 180x200 cm. Aceasta pilota este moale, pufoasa si calduroasa, perfecta pentru sezonul rece. Este usoara si confortabila, oferind o izolatie termica eficienta care pastreaza caldura in pat, pentru a va asigura un somn placut si cald.

Setul superortopedic cu 2 perne 50x70, husa hipoalergenica si pilota de iarna din microfibra 180x200, este perfect pentru persoanele care cauta un somn confortabil si relaxant. Este o investitie excelenta in sanatatea si bunastarea dumneavoastra, oferindu-va suport ortopedic, confort si igiena de inalta calitate in timpul somnului.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din subcategoria Saltele Superortopedice:
Saltea Ortopedic Perne Pilota
Saltea Ortopedic Perne Pilota

Salteaua are dimensiunile de 140x200 cm si o grosime de 30 cm, oferind suficient spatiu pentru a te intinde si a te relaxa in timpul somnului. Aceasta este fabricata dintr-un amestec de spuma poliuretanica.
Saltea Ortopedic Perne Microfibra Hipoalergenica
Saltea Ortopedic Perne Microfibra Hipoalergenica

Salteaua ortopedica cu 2 perne de microfibra si husa hipoalergenica este o optiune excelenta pentru cei care cauta un nivel superior de confort si sustinere pentru somn. Aceasta ofera un suport ortopedic.
Saltea Ortopedic Perne Pilota Microfibra
Saltea Ortopedic Perne Pilota Microfibra

Pilota de vara din microfibra ofera un confort suplimentar si va mentine temperatura optima in timpul somnului. Dimensiunile generoase de 180x200 cm asigura ca veti fi complet acoperit si ca va puteti.
Lavoar Suspendat Sertare
Lavoar Suspendat Sertare

Designul lavoarului si al bazei este simplu, dar elegant, asa ca se va potrivi in orice tip de baie, fie ca este vorba despre un spatiu mic sau mare. Montarea este usoara si rapida datorita sistemului.
Lavoar Suspendat
Lavoar Suspendat

Lavoarul alb, inclus in set, este fabricat din ceramica de inalta calitate, ceea ce ii confera durabilitate si rezistenta la zgarieturi si lovituri. Forma lavoarului este ergonomica, cu o adancime suficienta.
Masa Living Stejar
Masa Living Stejar

Dimensiunile mesei living sunt optimizate pentru a se integra in diverse tipuri de incaperi. Cu o lungime de 80 cm si o latime de 90 cm, masa poate gazdui in mod confortabil un numar moderat de persoane..
Pat Negru Cires
Pat Negru Cires

Patul cu dimensiunea 140x200 cm este o piesa de mobilier care reuseste sa imbine perfect stilul modern, eleganta lemnului masiv si designul inedit al fierului forjat. Este o alegere excelenta pentru cei.
Masa Cafea Stejar Dreptunghiulara
Masa Cafea Stejar Dreptunghiulara

Piciorusele mesei sunt rabatabile, pentru a oferi mai multa stabilitate si securitate atunci cand este necesar. De asemenea, acestea sunt realizate din lemn si au o forma simpla si echilibrata, contribuind.
Scaun Relaxare Albastru
Scaun Relaxare Albastru

Asezat in acest scaun de relaxare, te poti bucura de momente de liniste si relaxare, citind o carte sau urmarind un film preferat. Este locul perfect pentru a scapa de stresul zilnic si pentru a te reincarca.
Saltea Hipoalergenica
Saltea Hipoalergenica

Salteaua vine si cu un sistem avansat de racire, care regleaza temperatura si permite o circulatie eficienta a aerului in timpul somnului. Aceasta reduce disconfortul si transpiratia excesiva, pastrandu-te.
Set Masa Cires
Set Masa Cires

Scaunele din acest set sunt rezistente si durabile, datorita constructiei lor solide. Acestea sunt realizate din lemn masiv de cires, in acelasi stil ca si masa, astfel incat sa creeze o armonie perfecta in incapere..

Copyright 2023 - Mobilier, mese, scaune, saltele recomandate de Plus.ro, partener Drimus. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.