Saltea Memorie Perne Microfibra Hipoalergenica

-Fotolii--Scaune Living--Paturi Copii--Mese Cafea--Mobilier Birou--Mese Living--Mese Scaune--Produse--Comode Tv--Comode Living-

Saltea Memorie Perne Microfibra Hipoalergenica. Categoria Saltele Memory. Pentru preturi avantajoase vezi Saltele Memory Ieftine.

Setul de saltea este un produs de inalta calitate, care iti va transforma patul intr-un loc de relaxare suprema. Este realizata din spuma de memorie, cunoscuta si sub denumirea de memory foam, care iti ofera un confort exceptional si sustinere optima pentru intregul corp.

Dimensiunile saltelei sunt 140x200x23 cm, astfel incat sa se potriveasca perfect pe patul tau. Grosimea de 23 cm asigura un suport durabil si ii confera saltelei o senzatie de moale si pufoasa.

Setul include si doua perne din microfibra, masurand 50x70 cm fiecare, care completeaza confortul oferit de saltea. Aceste perne sunt hipoalergenice si pot fi utilizate de cei care au alergii sau sensibilitati la praf sau acarieni, asigurand un spatiu de odihna sigur si sanatos.

Husa saltelei este de asemenea hipoalergenica, fiind realizata dintr-un material special conceput pentru a preveni acumularea de praf si acarieni. Aceasta este usor de curatat si de intretinut, putand fi spalata la masina fara probleme.

Setul de saltea memory foam cu perne de microfibra si husa hipoalergenica este perfect pentru cei care cauta un confort sporit si un somn odihnitor. Indiferent de pozitia in care dormi sau de preferintele tale, aceasta saltea se va adapta perfect la forma corpului tau, eliminand punctele de presiune si asigurand un somn profund si odihnitor. Cu acest set, vei avea parte de un pat luxuriant si moale, in care te vei simti ca intr-un hotel de cinci stele.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din subcategoria Saltele Memory:
Saltea Memorie Perne Microfibra Pilota
Saltea Memorie Perne Microfibra Pilota

Setul include si doua perne din microfibra pentru a completa experienta de somn. Aceste perne sunt moi, dar totusi ofera suficient sprijin pentru cap si gat, pentru a asigura o pozitie corecta a coloanei.
Saltea Spuma Memorie Arcuri
Saltea Spuma Memorie Arcuri

In concluzie, salteaua cu spuma memory si arcuri este o alegere excelenta pentru cei care doresc un somn odihnitor, confortabil si sanatos. Cu proprietatile sale ergonomice si durabilitatea sa, aceasta.
Saltea Memorie Perne Ortopedice
Saltea Memorie Perne Ortopedice

Salteaua are o dimensiune standard de 140x200 cm, fiind potrivita pentru o singura persoana sau pentru cupluri care prefera un spatiu mai restrans in dormitor. Aceasta este prevazuta cu un strat de memory.
Lavoar Suspendat Sertare
Lavoar Suspendat Sertare

Designul lavoarului si al bazei este simplu, dar elegant, asa ca se va potrivi in orice tip de baie, fie ca este vorba despre un spatiu mic sau mare. Montarea este usoara si rapida datorita sistemului.
Lavoar Suspendat
Lavoar Suspendat

Lavoarul alb, inclus in set, este fabricat din ceramica de inalta calitate, ceea ce ii confera durabilitate si rezistenta la zgarieturi si lovituri. Forma lavoarului este ergonomica, cu o adancime suficienta.
Masa Living Stejar
Masa Living Stejar

Toate aceste caracteristici fac din aceasta masa de living un element de mobilier indispensabil pentru orice locuinta. Atmosfera calda si prietenoasa pe care o aduce in orice camera o face sa fie o alegere.
Saltea Ortopedic Perne Pilota
Saltea Ortopedic Perne Pilota

Husa saltelei este hipoalergenica, ceea ce inseamna ca este rezistenta la acarieni si alte alergeni comuni, oferind un mediu sanatos si curat pentru somn. Aceasta este realizata dintr-un material moale.
Pat Negru Cires
Pat Negru Cires

Acest pat este un pat cu dimensiunea 140x200 cm, fiind potrivit pentru un dormitor mediu sau mai mic. Este construit in culoarea negru-cires, ceea ce confera un aspect elegant si sofisticat incaperii..
Masa Cafea Stejar Dreptunghiulara
Masa Cafea Stejar Dreptunghiulara

Masa de cafea dreptunghiulara este un produs de calitate, care aduce eleganta si functionalitate in orice spatiu in care este amplasata. Indiferent daca este folosita in fata canapelei, in zona de living.
Scaun Relaxare Albastru
Scaun Relaxare Albastru

Scaunul de relaxare, albastra, este o piesa de mobilier eleganta si confortabila, perfecta pentru a adauga o nota de lux in orice incapere. Este realizat dintr-un cadru solid din lemn de esenta tare, vopsit.
Saltea Ortopedic Perne Microfibra Hipoalergenica
Saltea Ortopedic Perne Microfibra Hipoalergenica

Un alt avantaj al saltelei este faptul ca vine impreuna cu 2 perne de microfibra de dimensiunea 50x70 cm. Aceste perne sunt concepute pentru a oferi un suport adecvat pentru gat si cap, asigurand astfel.

Copyright 2023 - Mobilier, mese, scaune, saltele recomandate de Plus.ro, partener Drimus. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.