Saltea Memorie Perne Microfibra Hipoalergenica

-Fotolii--Scaune Living--Paturi Copii--Mese Cafea--Mobilier Birou--Mese Living--Mese Scaune--Produse--Comode Tv--Comode Living-

Saltea Memorie Perne Microfibra Hipoalergenica. Categoria Saltele Memory. Pentru preturi avantajoase vezi Saltele Memory Ieftine.

Setul de saltea este un produs de inalta calitate, care iti va transforma patul intr-un loc de relaxare suprema. Este realizata din spuma de memorie, cunoscuta si sub denumirea de memory foam, care iti ofera un confort exceptional si sustinere optima pentru intregul corp.

Dimensiunile saltelei sunt 140x200x23 cm, astfel incat sa se potriveasca perfect pe patul tau. Grosimea de 23 cm asigura un suport durabil si ii confera saltelei o senzatie de moale si pufoasa.

Setul include si doua perne din microfibra, masurand 50x70 cm fiecare, care completeaza confortul oferit de saltea. Aceste perne sunt hipoalergenice si pot fi utilizate de cei care au alergii sau sensibilitati la praf sau acarieni, asigurand un spatiu de odihna sigur si sanatos.

Husa saltelei este de asemenea hipoalergenica, fiind realizata dintr-un material special conceput pentru a preveni acumularea de praf si acarieni. Aceasta este usor de curatat si de intretinut, putand fi spalata la masina fara probleme.

Setul de saltea memory foam cu perne de microfibra si husa hipoalergenica este perfect pentru cei care cauta un confort sporit si un somn odihnitor. Indiferent de pozitia in care dormi sau de preferintele tale, aceasta saltea se va adapta perfect la forma corpului tau, eliminand punctele de presiune si asigurand un somn profund si odihnitor. Cu acest set, vei avea parte de un pat luxuriant si moale, in care te vei simti ca intr-un hotel de cinci stele.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din subcategoria Saltele Memory:
Saltea Memorie Perne Microfibra Pilota
Saltea Memorie Perne Microfibra Pilota

Setul saltea Memory Plus cu 2 perne din microfibra, husa hipoalergenica, pilota vara microfibra reprezinta alegerea perfecta pentru cei care doresc un somn odihnitor si confortabil intr-un mediu curat.
Saltea Spuma Memorie Arcuri
Saltea Spuma Memorie Arcuri

In plus, salteaua are un sistem de arcuri interioare incorporat, care ofera un nivel suplimentar de confort si suport. Aceste arcuri sunt fabricate dintr-un material durabil si rezistent, ceea ce garanteaza.
Saltea Memorie Perne Ortopedice
Saltea Memorie Perne Ortopedice

Setul de saltea cu 2 perne ortopedice ofera un nivel ridicat de confort si sustinere pentru un somn odihnitor. Materialele de inalta calitate si designul ergonomic asigura o pozitie corecta a corpului.
Lavoar Suspendat Sertare
Lavoar Suspendat Sertare

Baza si lavoarul suspendat cu sertare, alb reprezinta o alegere practica si estetica pentru orice baie. Acestea ofera functionalitate si spatiu de depozitare, fara a compromite aspectul general al incaperii..
Lavoar Suspendat
Lavoar Suspendat

Lavoarul alb, inclus in set, este fabricat din ceramica de inalta calitate, ceea ce ii confera durabilitate si rezistenta la zgarieturi si lovituri. Forma lavoarului este ergonomica, cu o adancime suficienta.
Masa Living Stejar
Masa Living Stejar

Dimensiunile mesei living sunt optimizate pentru a se integra in diverse tipuri de incaperi. Cu o lungime de 80 cm si o latime de 90 cm, masa poate gazdui in mod confortabil un numar moderat de persoane..
Saltea Ortopedic Perne Pilota
Saltea Ortopedic Perne Pilota

Salteaua are dimensiunile de 140x200 cm si o grosime de 30 cm, oferind suficient spatiu pentru a te intinde si a te relaxa in timpul somnului. Aceasta este fabricata dintr-un amestec de spuma poliuretanica.
Masa Dreptunghiulara
Masa Dreptunghiulara

Suprafata mesei este neteda si usor lucioasa, utilizarea unui lemn de calitate, care adauga un aspect luxos intregii mese. Pe suprafata mesei se afla farfuriile, paharele si tacamurile asezate in mod ordonat..
Masa Stejar Auriu Negru
Masa Stejar Auriu Negru

Cu masa rotunda din stejar auriu cu picioare metalice negre, veti aduce un element de lux si stil in incaperea dumneavoastra, asigurandu-va ca fiecare masa devine o experienta placuta si memorabila..
Saltea Hipoalergenica
Saltea Hipoalergenica

Acest set de saltea cu husa hipoalergenica este alegerea perfecta pentru cei care doresc un somn odihnitor si fara alergii. Cu propriile sale caracteristici, acest set de saltea confera confort, suport.
Masa Cafea Stejar Dreptunghiulara
Masa Cafea Stejar Dreptunghiulara

Masa de cafea dreptunghiulara este un obiect de mobilier elegant si practic, perfect pentru a completa design-ul unei camere de zi sau a unei zone de relaxare. Dimensiunile mesei sunt 110 cm lungime, 60.

Copyright 2023 - Mobilier, mese, scaune, saltele recomandate de Plus.ro, partener Drimus. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.