Mobilier, mese, scaune si saltele - Promotii si reduceri pret


-Fotolii--Scaune Living--Paturi Copii--Mese Cafea--Mobilier Birou--Mese Living--Mese Scaune--Produse--Comode Tv--Comode Living-


Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Masa Living Stejar

Masa Living Stejar Structura mesei este confectionata din lemn masiv, conferindu-i o rezistenta deosebita si o durata lunga de viata. Blatul mesei este realizat din MDF furniruit, care imita in detaliu textura si culoarea lemnului de stejar. Astfel, masa are un aspect natural si autentic, dar fara sacrificarea calitatii...
Lavoar Suspendat Sertare

Lavoar Suspendat Sertare Lavoarul, care este integrat in baza suspendata, are si el dimensiuni potrivite: aproximativ 60 cm lungime si 40 cm latime. Acesta este de culoare alba si completeaza perfect aspectul bazei. Lavoarul este conceput astfel incat sa ofere un spatiu generos pentru spalare si sa nu ocupe prea..
Lavoar Suspendat

Lavoar Suspendat Baza si lavoarul de baie suspendat alb este o alegere excelenta pentru orice baie moderna, oferind un aspect elegant si functionalitate optima. Este usor de montat si de intretinut, fiind potrivit atat pentru utilizarea zilnica intr-o casa particulara, cat si pentru spatiile comerciale sau hoteliere...
Masa Dreptunghiulara

Masa Dreptunghiulara La cele patru colturi ale mesei sunt amplasate scaune confortabile, realizate, de asemenea, din lemn de culoare inchisa, acordandu-le un aspect elegant. Scaunele au spatar inalt si sunt prevazute cu perne moi si moi, care sunt acoperite cu un material textil de calitate. Acest lucru ofera..
Pat Negru Cires

Pat Negru Cires Unul dintre aspectele distincte ale acestui pat este modul in care imbina stilul modern cu eleganta lemnului masiv si designul inedit al fierului forjat. Capul patului este realizat din lemn masiv de cires, cu o finisare neagra lucioasa, accentuand frumusetea naturala a lemnului. Forma..
Masa Stejar Auriu Negru

Masa Stejar Auriu Negru Ceea ce face aceasta masa cu adevarat speciala sunt picioarele sale metalice negre. Acestea sunt realizate dintr-un material solid si rezistent, mentinand stabilitatea si durabilitatea mesei. Designul picioarelor este elegant si subtire, adaugand un aer contemporan si sofisticat intregii mese...
Masa Extensibila Cires

Masa Extensibila Cires Suportul mesei este, de asemenea, fabricat din lemn masiv de cires, asigurand astfel stabilitate si rezistenta. Designul acestuia este simplu, dar robust, adaugand functionalitate mesei. Picioarele de forma dreptunghiulara sunt fixate ferm si ofera echilibru in timpul utilizarii...
Saltea Hipoalergenica

Saltea Hipoalergenica Salteaua are dimensiunea de 140x200 cm, ceea ce o face ideala pentru un pat dublu cu marimea standard. In plus, este realizata dintr-un strat confortabil de spuma cu memorie, care ofera un suport adecvat pentru coloana vertebrala. Acest strat de spuma permite saltelei sa se adapteze la..
Set Masa Stejar

Set Masa Stejar In concluzie, setul de masa din lemn masiv de stejar este o alegere excelenta pentru cei care cauta o solutie durabila si eleganta pentru spatiul lor de luat masa. Masa extensibila si scaunele tapitate cu stofa adauga un nivel suplimentar de confort si stil in bucatarie, iar rezistenta..
Saltea Ortopedic Perne Microfibra Hipoalergenica

Saltea Ortopedic Perne Microfibra Hipoalergenica Salteaua ortopedica cu 2 perne de microfibra si husa hipoalergenica este o optiune excelenta pentru cei care cauta un nivel superior de confort si sustinere pentru somn. Aceasta ofera un suport ortopedic excelent, ajutand la reducerea durerilor de spate si promovand o postura corecta a..
Masa Cafea Stejar Dreptunghiulara

Masa Cafea Stejar Dreptunghiulara Masa de cafea dreptunghiulara este un produs de calitate, care aduce eleganta si functionalitate in orice spatiu in care este amplasata. Indiferent daca este folosita in fata canapelei, in zona de living sau intr-un colt special amenajat pentru relaxare, aceasta masa va adauga un plus..
Saltea Ortopedic Perne Pilota Microfibra

Saltea Ortopedic Perne Pilota Microfibra Husa hipoalergenica, inclusa in set, are rolul de a proteja salteaua si pernele de murdarie si bacterii. Aceasta este confectionata dintr-un material de inalta calitate, care respinge praful, acarienii si alte alergene comune. Husa poate fi spalata in masina de spalat, asigurandu-va ca..
Saltea Ortopedic Perne Pilota

Saltea Ortopedic Perne Pilota Husa saltelei este hipoalergenica, ceea ce inseamna ca este rezistenta la acarieni si alte alergeni comuni, oferind un mediu sanatos si curat pentru somn. Aceasta este realizata dintr-un material moale si placut la atingere, care contribuie la confortul saltelei. De asemenea, husa este..
Set Masa Cires

Set Masa Cires Setul masa extensibila din lemn masiv de cires este un mobilier elegant si functional, potrivit pentru orice bucatarie sau sufragerie. Masa poate fi extinsa la ambele capete, oferind astfel posibilitatea de a mari suprafata de lucru in timpul utilizarii sau de a reduce dimensiunile atunci..
Saltea Spuma Memorie Arcuri

Saltea Spuma Memorie Arcuri Datorita combinarii spumei memory cu arcurile, salteaua ofera un echilibru perfect intre confort si suport. Astfel, veti beneficia de un somn odihnitor si de o relaxare totala a intregului corp...
Saltea Memorie Perne Microfibra Pilota

Saltea Memorie Perne Microfibra Pilota Setul saltea Memory Plus cu 2 perne din microfibra, husa hipoalergenica, pilota vara microfibra reprezinta alegerea perfecta pentru cei care doresc un somn odihnitor si confortabil intr-un mediu curat si protejat de alergii. Cu acest set, vei beneficia de suport optim pentru corp, protectie..
Birou Dulapior

Birou Dulapior Interiorul dulapioarelor este compartimentat inteligent, cu rafturi reglabile care permit stocarea ordonata a documentelor, cartilor si a altor obiecte importante de birou. De asemenea, in interior exista si un sertar spatios, prevazut cu sistem de blocare, ideal pentru a pastra in siguranta..
Pat Copii Sertar

Pat Copii Sertar Patul pentru copii cu sertar din lemn de pin reprezinta o alegere excelenta pentru orice parinte preocupat de confortul si siguranta micutului sau. Acest pat este realizat din lemn de pin, un material durabil si rezistent, ceea ce ii confera stabilitate si durabilitate in timp. Lemnul..
Scaun Ergonomic Tetiera Negru

Scaun Ergonomic Tetiera Negru Scaunul are multiple caracteristici ergonomice care il fac complet reglabil si personalizabil. Pozitia scaunului poate fi ajustata inaltime datorita unui mecanism de ridicare pneumatica, permitand utilizatorului sa-si gaseasca pozitia optima in functie de inaltimea mesei sau biroului...
Scaun Relaxare Albastru

Scaun Relaxare Albastru Designul scaunului este captivant, cu o forma curbata care se potriveste perfect formei corpului. Spatarul este inalt si bine conturat, oferind un suport adecvat pentru coloana vertebrala si umeri. De asemenea, este prevazut cu o perna moale si confortabila pentru sustinerea lombara, ceea..


Copyright 2023 Plus.ro. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.