Scaun Birou Scolar

-Fotolii--Scaune Living--Paturi Copii--Mese Cafea--Mobilier Birou--Mese Living--Mese Scaune--Produse--Comode Tv--Comode Living-

Scaun Birou Scolar. Categoria Birouri. Pentru preturi avantajoase vezi Birouri Ieftine.

Copil care incepe scoala are nevoie un birou unde sau poata sau si faca lectiile in liniste un scaun atasat la acest birou. acest sens noi venim in intampinarea dumnevoastra un pachet promotional birou scolar un scaun birou copii. Biroul scolar unul rezistent, fiind din melaminat. Biroul unul multifunctional, el putand fi folosit si calculator. El dispune polita glisanta tastatura si are un dulap usa si sertar depozitarea diferitelor lucruri pe care elevii folosesc in activitatea lor zilnica. Scaunul birou copii dingo rezistent si confortabila, un design modern el ofera pozitie adecvata in timpul lucrului la birou sau la calculator. Scaunul ofera un suport adecvat coloanei vertebrale si ventilatie optima spatelui datorita mesh ului. scaun birou copii dingo spatar sezut scaun birou copii biroului scolar sunt blat blat.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din subcategoria Birouri:
Birou Dulapior
Birou Dulapior

Biroul este prevazut cu spatii de depozitare integrate, pentru a oferi o organizare eficienta a lucrurilor de birou. Unul dintre aceste spatii este reprezentat de dulapioare, care completeaza perfect setul.
Birou Sertare
Birou Sertare

Usile si fetele sertarelor sunt fabricate din MDF alb, cu o grosime de 18 mm, si sunt frezate pentru a adauga un aspect elegant biroului. Acestea se deschid si se inchid usor, contribuind la functionalitatea.
Lavoar Suspendat Sertare
Lavoar Suspendat Sertare

Baza si lavoarul suspendat cu sertare, alb reprezinta o alegere practica si estetica pentru orice baie. Acestea ofera functionalitate si spatiu de depozitare, fara a compromite aspectul general al incaperii..
Lavoar Suspendat
Lavoar Suspendat

Setul include si o robineta, care poate fi montata pe perete sau direct pe lavoar, in functie de preferinte si configuratia baii. Aceasta ofera controlul asupra temperaturii si debitului de apa, asigurand.
Masa Living Stejar
Masa Living Stejar

Toate aceste caracteristici fac din aceasta masa de living un element de mobilier indispensabil pentru orice locuinta. Atmosfera calda si prietenoasa pe care o aduce in orice camera o face sa fie o alegere.
Saltea Ortopedic Perne Pilota
Saltea Ortopedic Perne Pilota

Husa saltelei este hipoalergenica, ceea ce inseamna ca este rezistenta la acarieni si alte alergeni comuni, oferind un mediu sanatos si curat pentru somn. Aceasta este realizata dintr-un material moale.
Masa Cafea Stejar Dreptunghiulara
Masa Cafea Stejar Dreptunghiulara

Masa de cafea dreptunghiulara este un obiect de mobilier elegant si practic, perfect pentru a completa design-ul unei camere de zi sau a unei zone de relaxare. Dimensiunile mesei sunt 110 cm lungime, 60.
Scaun Relaxare Albastru
Scaun Relaxare Albastru

Scaunul de relaxare, albastra, este o piesa de mobilier eleganta si confortabila, perfecta pentru a adauga o nota de lux in orice incapere. Este realizat dintr-un cadru solid din lemn de esenta tare, vopsit.
Saltea Ortopedic Perne Microfibra Hipoalergenica
Saltea Ortopedic Perne Microfibra Hipoalergenica

Salteaua super ortopedica este o saltea cu dimensiunea 140x200x30 cm, conceputa pentru a oferi un suport si un confort maxim pentru cei care sufera de probleme ortopedice. Aceasta este dotata cu un sistem.
Pat Negru Cires
Pat Negru Cires

Acest pat este un pat cu dimensiunea 140x200 cm, fiind potrivit pentru un dormitor mediu sau mai mic. Este construit in culoarea negru-cires, ceea ce confera un aspect elegant si sofisticat incaperii..

Copyright 2023 - Mobilier, mese, scaune, saltele recomandate de Plus.ro, partener Drimus. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.