Scaun Birou Negru Albastru

-Fotolii--Scaune Living--Paturi Copii--Mese Cafea--Mobilier Birou--Mese Living--Mese Scaune--Produse--Comode Tv--Comode Living-

Scaun Birou Negru Albastru. Categoria Produse. Pentru preturi avantajoase vezi Produse Ieftine.

Scaunul valdez albastru un scaun ergonomic, multumi chiar si pe cei mai pretentiosi utilizatori. Scaunul mecanismul tilt, cadru din metal si propilena si tapiterie mesh. scaun birou spatar tapitat stofa mesh neagra. Mesh ofera aerisire optima se evita supraincalzirea spatelui. sezutul capitonat stofa neagra, rezistenta la uzura si usor intretinut curatat baza din polipropilena tetiera reglabila piston reglarea inaltimii sezutului pana la mecanism tilt inclinarea spatarului unghi rotire grade. sustinuta. scaun birou sezut scaun birou.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din subcategoria Produse:
Set Masa Lemn Masiv
Set Masa Lemn Masiv

Un alt detaliu important al mesei este reprezentat de colturile rotunjite, care nu doar contribuie la aspectul estetic placut, dar si ofera un plus de siguranta in jurul mesei si previn orice incidente nedorite..
Lavoar Suspendat Sertare
Lavoar Suspendat Sertare

Designul lavoarului si al bazei este simplu, dar elegant, asa ca se va potrivi in orice tip de baie, fie ca este vorba despre un spatiu mic sau mare. Montarea este usoara si rapida datorita sistemului.
Lavoar Suspendat
Lavoar Suspendat

Baza si lavoarul de baie de 60 cm suspendat alb este un set elegant si practic, potrivit pentru orice baie moderna. Baza suspendata este fabricata din materiale de inalta calitate, cum ar fi metalul sau.
Masa Living Stejar
Masa Living Stejar

Dimensiunile mesei living sunt optimizate pentru a se integra in diverse tipuri de incaperi. Cu o lungime de 80 cm si o latime de 90 cm, masa poate gazdui in mod confortabil un numar moderat de persoane..
Saltea Ortopedic Perne Pilota
Saltea Ortopedic Perne Pilota

Setul avantaj saltea cu 2 perne, husa hipoalergenica si pilota de iarna 180x200 ofera un nivel ridicat de confort si suport pentru un somn odihnitor si regenerativ..
Masa Cafea Stejar Dreptunghiulara
Masa Cafea Stejar Dreptunghiulara

Forma dreptunghiulara a mesei confera un aspect clasic si este usor de integrat in diverse stiluri de amenajare, fiind practica si functionala. In plus, masa dispune de un spatiu de depozitare ingenios.
Saltea Ortopedic Perne Microfibra Hipoalergenica
Saltea Ortopedic Perne Microfibra Hipoalergenica

Salteaua super ortopedica este o saltea cu dimensiunea 140x200x30 cm, conceputa pentru a oferi un suport si un confort maxim pentru cei care sufera de probleme ortopedice. Aceasta este dotata cu un sistem.
Pat Negru Cires
Pat Negru Cires

In ceea ce priveste confortul, patul este dotat cu o saltea cu dimensiuni potrivite pentru a sustine un somn odihnitor. Materialul folosit pentru saltea imbina confortul si durabilitatea, asigurand astfel.
Saltea Hipoalergenica
Saltea Hipoalergenica

Salteaua vine si cu un sistem avansat de racire, care regleaza temperatura si permite o circulatie eficienta a aerului in timpul somnului. Aceasta reduce disconfortul si transpiratia excesiva, pastrandu-te.

Copyright 2023 - Mobilier, mese, scaune, saltele recomandate de Plus.ro, partener Drimus. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.