Scaun Birou

-Fotolii--Scaune Living--Paturi Copii--Mese Cafea--Mobilier Birou--Mese Living--Mese Scaune--Produse--Comode Tv--Comode Living-

Scaun Birou. Categoria Produse. Pentru preturi avantajoase vezi Produse Ieftine.

Scaunul are tapiterie din stofa resistenta si placut la atingere care da nota eleganta. Scaunul echipat un mecanism reglare inaltimii scaunului, rotirea acestuia in jurul axei sale, cat si balansa sau bloca in pozitia verticala. functiuni faciliteaza utilizarea lui in functie nevoile individuale, asigurand pozitie corecta corpului. unui design minimalist si acesta poate fi utilizat acasa, in saloanele infrumusetare, cat si birouri mici. scaun birou sezut scaun directorial ani.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din subcategoria Produse:
Set Masa Lemn Masiv
Set Masa Lemn Masiv

Scaunele sunt tapitate cu o stofa de inalta calitate pe spatar si sezut, ceea ce le ofera un aspect elegant si confortabil. Aceasta tapiterie nu numai ca adauga un plus de confort, dar si faciliteaza curatarea.
Lavoar Suspendat Sertare
Lavoar Suspendat Sertare

Baza si lavoarul de 60 cm sunt suspendate, adica sunt montate pe perete fara a atinge podeaua. Acestea sunt confectionate din material de inalta calitate, care garanteaza o rezistenta sporita si o durabilitate indelungata..
Lavoar Suspendat
Lavoar Suspendat

Lavoarul alb, inclus in set, este fabricat din ceramica de inalta calitate, ceea ce ii confera durabilitate si rezistenta la zgarieturi si lovituri. Forma lavoarului este ergonomica, cu o adancime suficienta.
Masa Living Stejar
Masa Living Stejar

Aceasta masa living este un exemplu perfect al aspectului cald si confortabil pe care il poate aduce in orice camera. Design-ul sau simplu si clasic, combinat cu cromatica din lemn de stejar, aduc o nota.
Saltea Ortopedic Perne Pilota
Saltea Ortopedic Perne Pilota

Husa saltelei este hipoalergenica, ceea ce inseamna ca este rezistenta la acarieni si alte alergeni comuni, oferind un mediu sanatos si curat pentru somn. Aceasta este realizata dintr-un material moale.
Masa Stejar Auriu Negru
Masa Stejar Auriu Negru

Masa rotunda din stejar auriu cu picioare metalice negre este o piesa de mobilier eleganta si moderna. Blatul mesei este realizat dintr-un lemn de stejar de inalta calitate, avand o nuanta aurie calda si atragatoare..
Saltea Hipoalergenica
Saltea Hipoalergenica

Salteaua are dimensiunea de 140x200 cm, ceea ce o face ideala pentru un pat dublu cu marimea standard. In plus, este realizata dintr-un strat confortabil de spuma cu memorie, care ofera un suport adecvat.
Masa Cafea Stejar Dreptunghiulara
Masa Cafea Stejar Dreptunghiulara

Masa de cafea dreptunghiulara este un produs de calitate, care aduce eleganta si functionalitate in orice spatiu in care este amplasata. Indiferent daca este folosita in fata canapelei, in zona de living.
Pat Negru Cires
Pat Negru Cires

Unul dintre aspectele distincte ale acestui pat este modul in care imbina stilul modern cu eleganta lemnului masiv si designul inedit al fierului forjat. Capul patului este realizat din lemn masiv de cires,.

Copyright 2023 - Mobilier, mese, scaune, saltele recomandate de Plus.ro, partener Drimus. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.