Scaun Birou Albastru

-Fotolii--Scaune Living--Paturi Copii--Mese Cafea--Mobilier Birou--Mese Living--Mese Scaune--Produse--Comode Tv--Comode Living-

Scaun Birou Albastru. Categoria Produse. Pentru preturi avantajoase vezi Produse Ieftine.

Scaunul are tapiterie din stofa resistenta si placut la atingere care da nota eleganta. Scaunul echipat un mecanism reglare inaltimii scaunului, rotirea acestuia in jurul axei sale, cat si balansa sau bloca in pozitia verticala. functiuni faciliteaza utilizarea lui in functie nevoile individuale, asigurand pozitie corecta corpului. unui design minimalist si acesta poate fi utilizat acasa, in saloanele infrumusetare, cat si birouri mici. scaun birou sezut scaun directorial ani.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din subcategoria Produse:
Set Masa Lemn Masiv
Set Masa Lemn Masiv

Un alt detaliu important al mesei este reprezentat de colturile rotunjite, care nu doar contribuie la aspectul estetic placut, dar si ofera un plus de siguranta in jurul mesei si previn orice incidente nedorite..
Lavoar Suspendat Sertare
Lavoar Suspendat Sertare

Baza este realizata in culoarea alba, fiind potrivita pentru orice stil de baie. Dimensiunile bazei sunt de 60 cm latime, o adancime de aproximativ 40 cm si o inaltime de aproximativ 50 cm. Aceasta dispune.
Lavoar Suspendat
Lavoar Suspendat

Baza si lavoarul de baie de 60 cm suspendat alb este un set elegant si practic, potrivit pentru orice baie moderna. Baza suspendata este fabricata din materiale de inalta calitate, cum ar fi metalul sau.
Masa Living Stejar
Masa Living Stejar

Structura mesei este confectionata din lemn masiv, conferindu-i o rezistenta deosebita si o durata lunga de viata. Blatul mesei este realizat din MDF furniruit, care imita in detaliu textura si culoarea.
Saltea Ortopedic Perne Pilota
Saltea Ortopedic Perne Pilota

Pilota de iarna inclusa in set are dimensiunile generoase de 180x200 cm si este ideala pentru noptile reci de iarna. Aceasta este umpluta cu un material izolant care mentine caldura si asigura o izolatie.
Saltea Ortopedic Perne Microfibra Hipoalergenica
Saltea Ortopedic Perne Microfibra Hipoalergenica

Suprafata de dormit a saltelei este imbracata intr-o husa hipoalergenica, care este rezistenta la acarieni si alte alergeni comuni. Aceasta asigura un mediu curat si sigur pentru somn, minimizand riscul.
Saltea Hipoalergenica
Saltea Hipoalergenica

Husa hipoalergenica este detasabila si lavabila, ceea ce iti permite sa o cureti si sa o mentii curata si igienica. De asemenea, este prevazuta si cu o fermoar pentru a fi utilizata in mod facil si rapid..
Saltea Ortopedic Perne Pilota Microfibra
Saltea Ortopedic Perne Pilota Microfibra

Setul de saltea cu 2 perne, husa hipoalergenica si pilota vara microfibra, este o alegere optima pentru cei care doresc sa se asigure ca vor avea un somn odihnitor si confortabil. Cu materiale de calitate.
Pat Negru Cires
Pat Negru Cires

Partea inferioara a patului este realizata din fier forjat, cu detalii artizanale magnifice si un design plin de personalitate. Elementele delicate si sofisticate ale fierului forjat se incadreaza perfect.

Copyright 2023 - Mobilier, mese, scaune, saltele recomandate de Plus.ro, partener Drimus. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.