Pat Somiera Piele Negru

-Fotolii--Scaune Living--Paturi Copii--Mese Cafea--Mobilier Birou--Mese Living--Mese Scaune--Produse--Comode Tv--Comode Living-

Pat Somiera Piele Negru. Categoria Paturi. Pentru preturi avantajoase vezi Paturi Ieftine.

Este un pat cu un design modern si elegant, perfect pentru a completa decorul oricarei camere de dormit. Este realizat cu o somiera mare cu dimensiunea 160x200 cm, care ofera un spatiu generos pentru un somn odihnitor.

Somiera este confectionata din lemn de calitate superioara si este acoperita cu o tapiterie din piele ecologica de culoare neagra. Aceasta tapiterie are un aspect luxos si stralucitor, creand o atmosfera sofisticata in incapere.

Patul dispune de un cadru solid si rezistent, fabricat din lemn masiv. Acesta este acoperit cu o husa din piele ecologica neagra, cu cusaturi fine si detalii elegante. Husa este usor de curatat si rezista in timp, mentinandu-si aspectul stralucitor.

Partea frontala a patului are un design elegant, cu o forma curbata care adauga un plus de confort si stil. Capul si picioarele patului sunt prevazute cu umplutura grosa, astfel incat sa poti sta confortabil atunci cand citesti sau te uiti la televizor.

Cu acest pat poti adauga un plus de eleganta si stil in dormitorul tau. Patul are un aspect modern, dar in acelasi timp clasic, combinand perfect designul contemporan cu functionalitatea si confortul. Este alegerea perfecta pentru cei care apreciaza calitatea si bunul gust in amenajarea interioara.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din subcategoria Paturi:
Pat Negru Cires
Pat Negru Cires

Acest pat este un pat cu dimensiunea 140x200 cm, fiind potrivit pentru un dormitor mediu sau mai mic. Este construit in culoarea negru-cires, ceea ce confera un aspect elegant si sofisticat incaperii..
Pat Albastru
Pat Albastru

Pat suport lamelar, structura si picioarele sunt realizate din lemn de esenta tare, avand o finisare eleganta in nuanta naturala a lemnului. Dimensiunile patului sunt de 160x200 cm, oferind suficient spatiu.
Pat Somiera Piele
Pat Somiera Piele

Patul cu somiera piele ecologica este alegerea ideala pentru cei care sunt in cautarea unui pat confortabil, elegant si durabil, cu un design modern si functional. Cu constructia sa de inalta calitate.
Pat Tapitat Somiera
Pat Tapitat Somiera

Patul este tapitat in intregime cu burete si piele ecologica bej, oferind un aspect elegant si confortabil. O caracteristica importanta a acestui pat este lada spatioasa, perfecta pentru depozitarea lenjeriilor.
Lavoar Suspendat Sertare
Lavoar Suspendat Sertare

Designul lavoarului si al bazei este simplu, dar elegant, asa ca se va potrivi in orice tip de baie, fie ca este vorba despre un spatiu mic sau mare. Montarea este usoara si rapida datorita sistemului.
Lavoar Suspendat
Lavoar Suspendat

Lavoarul alb, inclus in set, este fabricat din ceramica de inalta calitate, ceea ce ii confera durabilitate si rezistenta la zgarieturi si lovituri. Forma lavoarului este ergonomica, cu o adancime suficienta.
Masa Living Stejar
Masa Living Stejar

Structura mesei este confectionata din lemn masiv, conferindu-i o rezistenta deosebita si o durata lunga de viata. Blatul mesei este realizat din MDF furniruit, care imita in detaliu textura si culoarea.
Saltea Ortopedic Perne Pilota
Saltea Ortopedic Perne Pilota

Setul avantaj saltea cu 2 perne, husa hipoalergenica si pilota de iarna 180x200 ofera un nivel ridicat de confort si suport pentru un somn odihnitor si regenerativ..
Saltea Hipoalergenica
Saltea Hipoalergenica

Salteaua are dimensiunea de 140x200 cm, ceea ce o face ideala pentru un pat dublu cu marimea standard. In plus, este realizata dintr-un strat confortabil de spuma cu memorie, care ofera un suport adecvat.
Saltea Ortopedic Perne Microfibra Hipoalergenica
Saltea Ortopedic Perne Microfibra Hipoalergenica

Suprafata de dormit a saltelei este imbracata intr-o husa hipoalergenica, care este rezistenta la acarieni si alte alergeni comuni. Aceasta asigura un mediu curat si sigur pentru somn, minimizand riscul.
Saltea Ortopedic Perne Pilota Microfibra
Saltea Ortopedic Perne Pilota Microfibra

Aceasta este fabricata folosind tehnologii avansate si materiale de calitate superioara, care asigura un suport optim pentru coloana vertebrala si o distributie uniforma a greutatii corpului. Aceasta este.
Masa Cafea Stejar Dreptunghiulara
Masa Cafea Stejar Dreptunghiulara

Blatul mesei este realizat din lemn masiv de calitate, finisat in nuanta Sonoma, care imita frumos textura si culoarea lemnului de stejar. Acest finisaj cald si natural adauga un aer sofisticat si linistit.

Copyright 2023 - Mobilier, mese, scaune, saltele recomandate de Plus.ro, partener Drimus. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.