Saltea Ortopedica Perna Microfibra Hipoalergenica

-Fotolii--Scaune Living--Paturi Copii--Mese Cafea--Mobilier Birou--Mese Living--Mese Scaune--Produse--Comode Tv--Comode Living-

Saltea Ortopedica Perna Microfibra Hipoalergenica. Categoria Saltele. Pentru preturi avantajoase vezi Saltele Ieftine.

Mai cunoscuta si sub denumirea relaxa, aceasta imbina ergonomia si confortul oferind saltea clasica proprietati moderne oferi un somn relaxant si odihnitor pe intreaga durata noptii. saltea superortopedica are doua fete, una anotimp rece, avand izolatie sporita oferind mentinere caldurii mai eficienta, una anotimp cald care ofera circulatie aerului mai mare conferind senzatie racoare. un raport calitate pret exceptionala aceasta saltea superortopedica alegere inteleapta cei doresc sau aiba un somn linistit si confortabil. saltea superortopedica arc fabricat din sarma otel carbon, rama laterala otel carbon, capsata saltea superortoepdica la randuri arcuri montata spuma poliuretanica densitate mare suprafata exterioara stofa vasco dublu jarse este tot ansamblul tratat impotriva mucegaiului si acarienilor. Producatorul recomanda ca salteaua superortopedica sau fie asezata pe suprafata dura, continua si dreapta preintampina deformarea acesteia. saltea superortopedica

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din subcategoria Saltele:
Saltea Memorie
Saltea Memorie

Salteaua este prevazuta cu Fragrance Active, ceea ce inseamna ca mirosul stofei este persistent pentru o perioada de maxim 6 luni. Aceasta caracteristica asigura un mediu placut si proaspat pentru somn..
Lavoar Suspendat Sertare
Lavoar Suspendat Sertare

Designul lavoarului si al bazei este simplu, dar elegant, asa ca se va potrivi in orice tip de baie, fie ca este vorba despre un spatiu mic sau mare. Montarea este usoara si rapida datorita sistemului.
Lavoar Suspendat
Lavoar Suspendat

Baza si lavoarul de baie suspendat alb este o alegere excelenta pentru orice baie moderna, oferind un aspect elegant si functionalitate optima. Este usor de montat si de intretinut, fiind potrivit atat.
Masa Living Stejar
Masa Living Stejar

Structura mesei este confectionata din lemn masiv, conferindu-i o rezistenta deosebita si o durata lunga de viata. Blatul mesei este realizat din MDF furniruit, care imita in detaliu textura si culoarea.
Saltea Ortopedic Perne Pilota
Saltea Ortopedic Perne Pilota

Setul avantaj saltea cu 2 perne, husa hipoalergenica si pilota de iarna 180x200 ofera un nivel ridicat de confort si suport pentru un somn odihnitor si regenerativ..
Pat Negru Cires
Pat Negru Cires

Patul cu dimensiunea 140x200 cm este o piesa de mobilier care reuseste sa imbine perfect stilul modern, eleganta lemnului masiv si designul inedit al fierului forjat. Este o alegere excelenta pentru cei.
Masa Cafea Stejar Dreptunghiulara
Masa Cafea Stejar Dreptunghiulara

Masa de cafea dreptunghiulara este un produs de calitate, care aduce eleganta si functionalitate in orice spatiu in care este amplasata. Indiferent daca este folosita in fata canapelei, in zona de living.
Scaun Relaxare Albastru
Scaun Relaxare Albastru

Scaunul de relaxare, albastra, este o piesa de mobilier eleganta si confortabila, perfecta pentru a adauga o nota de lux in orice incapere. Este realizat dintr-un cadru solid din lemn de esenta tare, vopsit.
Masa Stejar Auriu Negru
Masa Stejar Auriu Negru

Ceea ce face aceasta masa cu adevarat speciala sunt picioarele sale metalice negre. Acestea sunt realizate dintr-un material solid si rezistent, mentinand stabilitatea si durabilitatea mesei. Designul.

Copyright 2023 - Mobilier, mese, scaune, saltele recomandate de Plus.ro, partener Drimus. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.