Masa Rotunda Scaune

-Fotolii--Scaune Living--Paturi Copii--Mese Cafea--Mobilier Birou--Mese Living--Mese Scaune--Produse--Comode Tv--Comode Living-

Masa Rotunda Scaune. Categoria Mese Scaune. Pentru preturi avantajoase vezi Mese Scaune Ieftine.

Set masa rotunda cu 4 scaune este o piesa eleganta si practica de mobilier, perfecta pentru orice living sau bucatarie. Masa are un cadru solid, realizat din lemn de fag, care confera stabilitate si durabilitate. Blatul mesei este construit din MDF lacuit, oferind un aspect curat si modern.

Lemnul de fag folosit pentru cadrul mesei este recunoscut pentru aspectul sau distinctiv si culoarea naturala inconfundabila. Suprafata fina si non-poroasa a lemnului de fag este usor de intretinut si rezistenta la umiditate. Acest lucru face ca masa sa fie potrivita pentru utilizarea zilnica si sa reziste in timp.

Scaunele sunt moderne si confortabile, care completeaza perfect masa rotunda. Spatarul si sezutul scaunului sunt realizate din polipropilena, un material durabil si usor de curatat. Pentru un plus de confort, sezutul este tapitat cu piele ecologica, care este placuta la atingere si rezistenta la uzura.

Picioarele scaunului sunt realizate din lemn, asigurand stabilitate si rezistenta sporita. Aceasta combinatie de materiale solide face ca scaunul sa suporte o greutate de pana la 100 kg.

Setul de masa rotunda cu 4 scaune este disponibil in culori elegante, cum ar fi gri inchis si galben, care se potrivesc perfect cu orice interior. Indiferent daca alegeti sa il folositi pentru mese de familie sau pentru a primi oaspeti, acest set de masa reprezinta alegerea ideala pentru a adauga un aer elegant si modern incaperii.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din subcategoria Mese Scaune:
Set Masa Cires
Set Masa Cires

Blatul mesei este furniruit, creand astfel o suprafata neteda si eleganta. Design-ul furnirului poate varia, putand fi utilizat atat un lemn de cires natural inchis la culoare, cat si un cires mai deschis cu nuante de maro..
Set Masa Stejar
Set Masa Stejar

In concluzie, setul de masa din lemn masiv de stejar este o alegere excelenta pentru cei care cauta o solutie durabila si eleganta pentru spatiul lor de luat masa. Masa extensibila si scaunele tapitate.
Masa Patrata Scaune
Masa Patrata Scaune

Setul de masa patrata cu 4 scaune este o piesa de mobilier versatila si stilata, potrivita pentru orice interior modern. Cu un design rezistent si functionalitate excelenta, acest set va va oferi confort.
Lavoar Suspendat Sertare
Lavoar Suspendat Sertare

Baza este realizata in culoarea alba, fiind potrivita pentru orice stil de baie. Dimensiunile bazei sunt de 60 cm latime, o adancime de aproximativ 40 cm si o inaltime de aproximativ 50 cm. Aceasta dispune.
Lavoar Suspendat
Lavoar Suspendat

Setul include si o robineta, care poate fi montata pe perete sau direct pe lavoar, in functie de preferinte si configuratia baii. Aceasta ofera controlul asupra temperaturii si debitului de apa, asigurand.
Masa Living Stejar
Masa Living Stejar

Aceasta masa living este un exemplu perfect al aspectului cald si confortabil pe care il poate aduce in orice camera. Design-ul sau simplu si clasic, combinat cu cromatica din lemn de stejar, aduc o nota.
Pat Negru Cires
Pat Negru Cires

Unul dintre aspectele distincte ale acestui pat este modul in care imbina stilul modern cu eleganta lemnului masiv si designul inedit al fierului forjat. Capul patului este realizat din lemn masiv de cires,.
Masa Cafea Stejar Dreptunghiulara
Masa Cafea Stejar Dreptunghiulara

Piciorusele mesei sunt rabatabile, pentru a oferi mai multa stabilitate si securitate atunci cand este necesar. De asemenea, acestea sunt realizate din lemn si au o forma simpla si echilibrata, contribuind.
Saltea Ortopedic Perne Pilota
Saltea Ortopedic Perne Pilota

Setul mai include si doua perne, care sunt concepute pentru a oferi un suport optim pentru gat si cap. Acestea au dimensiuni potrivite pentru a se potrivi pe saltea si contribuie la sustinerea corecta.
Scaun Relaxare Albastru
Scaun Relaxare Albastru

Designul scaunului este captivant, cu o forma curbata care se potriveste perfect formei corpului. Spatarul este inalt si bine conturat, oferind un suport adecvat pentru coloana vertebrala si umeri. De.
Masa Stejar Auriu Negru
Masa Stejar Auriu Negru

Combinatia intre stejarul auriu si picioarele metalice negre creeaza un contrast interesant si atragator, aducand un aspect vizual placut si echilibru in orice incapere. Aceasta masa rotunda se integreaza.

Copyright 2023 - Mobilier, mese, scaune, saltele recomandate de Plus.ro, partener Drimus. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.