Pantofar

-Fotolii--Scaune Living--Paturi Copii--Mese Cafea--Mobilier Birou--Mese Living--Mese Scaune--Produse--Comode Tv--Comode Living-

Pantofar. Categoria Mobila Hol.

Simplul fapt ca spatiul generos face sau para ca pantofii te impiedica la fie care pas. ceilalti insa, care locuiesc, pilda, la bloc, lucrurile pot fi deranjante. Si, desigur, cea mai simpla solutie scapa aceasta sursa constanta stres un pantofar. Suntem incantati sau prezentam un vis al oricarei doamne sau domnisoare poate deveni realitate. Sa cel putin parte dintr un vis, desigur. doar un pantofar ci unul dintre cele mai incapatoare si mai inteligente pe care vi punem la dispozitie. Pantofarul adaptabil in aproape orice locuinta, datorita felului in care conceput. doar ca are utila mare, dupa cum se vede, in fie care dintre cele

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din subcategoria Mobila Hol:
Lavoar Suspendat Sertare
Lavoar Suspendat Sertare

Designul lavoarului si al bazei este simplu, dar elegant, asa ca se va potrivi in orice tip de baie, fie ca este vorba despre un spatiu mic sau mare. Montarea este usoara si rapida datorita sistemului.
Lavoar Suspendat
Lavoar Suspendat

Lavoarul alb, inclus in set, este fabricat din ceramica de inalta calitate, ceea ce ii confera durabilitate si rezistenta la zgarieturi si lovituri. Forma lavoarului este ergonomica, cu o adancime suficienta.
Masa Living Stejar
Masa Living Stejar

Toate aceste caracteristici fac din aceasta masa de living un element de mobilier indispensabil pentru orice locuinta. Atmosfera calda si prietenoasa pe care o aduce in orice camera o face sa fie o alegere.
Saltea Ortopedic Perne Pilota
Saltea Ortopedic Perne Pilota

Setul avantaj saltea cu 2 perne, husa hipoalergenica si pilota de iarna ofera o solutie completa pentru un somn odihnitor si reparator. Cu toate aceste componente de inalta calitate, veti putea sa va bucurati.
Saltea Hipoalergenica
Saltea Hipoalergenica

Husa hipoalergenica este detasabila si lavabila, ceea ce iti permite sa o cureti si sa o mentii curata si igienica. De asemenea, este prevazuta si cu o fermoar pentru a fi utilizata in mod facil si rapid..
Masa Cafea Stejar Dreptunghiulara
Masa Cafea Stejar Dreptunghiulara

Forma dreptunghiulara a mesei confera un aspect clasic si este usor de integrat in diverse stiluri de amenajare, fiind practica si functionala. In plus, masa dispune de un spatiu de depozitare ingenios.
Pat Negru Cires
Pat Negru Cires

Partea inferioara a patului este realizata din fier forjat, cu detalii artizanale magnifice si un design plin de personalitate. Elementele delicate si sofisticate ale fierului forjat se incadreaza perfect.
Masa Dreptunghiulara
Masa Dreptunghiulara

Suprafata mesei este neteda si usor lucioasa, utilizarea unui lemn de calitate, care adauga un aspect luxos intregii mese. Pe suprafata mesei se afla farfuriile, paharele si tacamurile asezate in mod ordonat..

Copyright 2023 - Mobilier, mese, scaune, saltele recomandate de Plus.ro, partener Drimus. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.