Noptiera

-Fotolii--Scaune Living--Paturi Copii--Mese Cafea--Mobilier Birou--Mese Living--Mese Scaune--Produse--Comode Tv--Comode Living-

Noptiera. Categoria Noptiere. Pentru preturi avantajoase vezi Noptiere Ieftine.

Noptiera se porivi minune langa patul acelasi nume, poate fi incadrata langa orice mobilier elemente din fier forjat. Pe ea puteti aseza veioza, ceasul d este ptator sau alte obiecte pe care doriti sau aveti la indemana. In, aceasta noptiera are doua spatii depozitare un sertar incapator si polita din fier forjat, in partea inferioara, colectia carti sau reviste. noptiera noptiera. Mobila se curata laveta sau un prosop hartie usor umed.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din subcategoria Noptiere:
Noptiera Sertare Dormitor
Noptiera Sertare Dormitor

Fiecare noptiera are dimensiuni de aproximativ 50 cm inaltime, 40 cm latime si 35 cm adancime, ceea ce le face perfecte pentru a fi plasate in lateralul patului. Poti aseza pe ele lampa de noptiera, ceasul,.
Lavoar Suspendat Sertare
Lavoar Suspendat Sertare

Baza si lavoarul de 60 cm sunt suspendate, adica sunt montate pe perete fara a atinge podeaua. Acestea sunt confectionate din material de inalta calitate, care garanteaza o rezistenta sporita si o durabilitate indelungata..
Lavoar Suspendat
Lavoar Suspendat

Lavoarul alb, inclus in set, este fabricat din ceramica de inalta calitate, ceea ce ii confera durabilitate si rezistenta la zgarieturi si lovituri. Forma lavoarului este ergonomica, cu o adancime suficienta.
Masa Living Stejar
Masa Living Stejar

Structura mesei este confectionata din lemn masiv, conferindu-i o rezistenta deosebita si o durata lunga de viata. Blatul mesei este realizat din MDF furniruit, care imita in detaliu textura si culoarea.
Saltea Ortopedic Perne Pilota
Saltea Ortopedic Perne Pilota

Setul avantaj saltea cu 2 perne, husa hipoalergenica si pilota de iarna ofera o solutie completa pentru un somn odihnitor si reparator. Cu toate aceste componente de inalta calitate, veti putea sa va bucurati.
Masa Dreptunghiulara
Masa Dreptunghiulara

La cele patru colturi ale mesei sunt amplasate scaune confortabile, realizate, de asemenea, din lemn de culoare inchisa, acordandu-le un aspect elegant. Scaunele au spatar inalt si sunt prevazute cu perne.
Masa Stejar Auriu Negru
Masa Stejar Auriu Negru

Combinatia intre stejarul auriu si picioarele metalice negre creeaza un contrast interesant si atragator, aducand un aspect vizual placut si echilibru in orice incapere. Aceasta masa rotunda se integreaza.
Saltea Hipoalergenica
Saltea Hipoalergenica

Husa hipoalergenica este detasabila si lavabila, ceea ce iti permite sa o cureti si sa o mentii curata si igienica. De asemenea, este prevazuta si cu o fermoar pentru a fi utilizata in mod facil si rapid..
Masa Cafea Stejar Dreptunghiulara
Masa Cafea Stejar Dreptunghiulara

Forma dreptunghiulara a mesei confera un aspect clasic si este usor de integrat in diverse stiluri de amenajare, fiind practica si functionala. In plus, masa dispune de un spatiu de depozitare ingenios.

Copyright 2023 - Mobilier, mese, scaune, saltele recomandate de Plus.ro, partener Drimus. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.