Masute Cafea Sticla Intarita

-Fotolii--Scaune Living--Paturi Copii--Mese Cafea--Mobilier Birou--Mese Living--Mese Scaune--Produse--Comode Tv--Comode Living-

Masute Cafea Sticla Intarita. Categoria Mese Cafea. Pentru preturi avantajoase vezi Mese Cafea Ieftine.

Setul masute cafea practic, rezistent si modern. doua mese pot fi pozitionate in numeroase moduri si creaza design in fie care incapere. perfecte cei doresc sau beneficieze amenajare moderna, simpla, functionala. Blaturile sunt realizate din sticla calitate si au finisaje impecabile. Cadrul metalic ofera un rezistenta si stabilitate produselor. masa, masa,. Mobila se curata laveta sau un prosop hartie usor umed.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din subcategoria Mese Cafea:
Masa Cafea Stejar Dreptunghiulara
Masa Cafea Stejar Dreptunghiulara

Blatul mesei este realizat din lemn masiv de calitate, finisat in nuanta Sonoma, care imita frumos textura si culoarea lemnului de stejar. Acest finisaj cald si natural adauga un aer sofisticat si linistit.
Lavoar Suspendat Sertare
Lavoar Suspendat Sertare

Baza este realizata in culoarea alba, fiind potrivita pentru orice stil de baie. Dimensiunile bazei sunt de 60 cm latime, o adancime de aproximativ 40 cm si o inaltime de aproximativ 50 cm. Aceasta dispune.
Lavoar Suspendat
Lavoar Suspendat

Setul include si o robineta, care poate fi montata pe perete sau direct pe lavoar, in functie de preferinte si configuratia baii. Aceasta ofera controlul asupra temperaturii si debitului de apa, asigurand.
Masa Living Stejar
Masa Living Stejar

Structura mesei este confectionata din lemn masiv, conferindu-i o rezistenta deosebita si o durata lunga de viata. Blatul mesei este realizat din MDF furniruit, care imita in detaliu textura si culoarea.
Saltea Ortopedic Perne Pilota
Saltea Ortopedic Perne Pilota

Setul mai include si doua perne, care sunt concepute pentru a oferi un suport optim pentru gat si cap. Acestea au dimensiuni potrivite pentru a se potrivi pe saltea si contribuie la sustinerea corecta.
Pat Negru Cires
Pat Negru Cires

Patul cu dimensiunea 140x200 cm este o piesa de mobilier care reuseste sa imbine perfect stilul modern, eleganta lemnului masiv si designul inedit al fierului forjat. Este o alegere excelenta pentru cei.
Scaun Relaxare Albastru
Scaun Relaxare Albastru

Designul scaunului este captivant, cu o forma curbata care se potriveste perfect formei corpului. Spatarul este inalt si bine conturat, oferind un suport adecvat pentru coloana vertebrala si umeri. De.
Saltea Ortopedic Perne Microfibra Hipoalergenica
Saltea Ortopedic Perne Microfibra Hipoalergenica

Un alt avantaj al saltelei este faptul ca vine impreuna cu 2 perne de microfibra de dimensiunea 50x70 cm. Aceste perne sunt concepute pentru a oferi un suport adecvat pentru gat si cap, asigurand astfel.
Saltea Hipoalergenica
Saltea Hipoalergenica

Salteaua are dimensiunea de 140x200 cm, ceea ce o face ideala pentru un pat dublu cu marimea standard. In plus, este realizata dintr-un strat confortabil de spuma cu memorie, care ofera un suport adecvat.

Copyright 2023 - Mobilier, mese, scaune, saltele recomandate de Plus.ro, partener Drimus. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.