Masuta Servire Sticla Neagra

-Fotolii--Scaune Living--Paturi Copii--Mese Cafea--Mobilier Birou--Mese Living--Mese Scaune--Produse--Comode Tv--Comode Living-

Masuta Servire Sticla Neagra. Categoria Mese Living. Pentru preturi avantajoase vezi Mese Living Ieftine.

Masuta pe rotile vesa piesa moderna accente urbane evidente. complex, elementele decorative si materialele personalitate folosite sunt dintre aspectele care sporesc farmecul acestei. Cromatica deosebita crom si finisajele bine sunt alte detalii care atrag atentia amatorilor calitate. Masa un ansambl complex doua blaturi din sticla si poate fi usor integrata in incaperile putin spatioase. Masa are suporturi pahare si cadru metalic minimalist crom si blat rezistent din sticla si poate fi exploatata in conditii optime timp indelungat. partea inferioara prevatuta roti care sporesc mobilitatea. Masuta servire, sticla neagra crom, vesn neagr crom.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din subcategoria Mese Living:
Masa Living Stejar
Masa Living Stejar

Structura mesei este confectionata din lemn masiv, conferindu-i o rezistenta deosebita si o durata lunga de viata. Blatul mesei este realizat din MDF furniruit, care imita in detaliu textura si culoarea.
Masa Stejar Auriu Negru
Masa Stejar Auriu Negru

Ceea ce face aceasta masa cu adevarat speciala sunt picioarele sale metalice negre. Acestea sunt realizate dintr-un material solid si rezistent, mentinand stabilitatea si durabilitatea mesei. Designul.
Lavoar Suspendat Sertare
Lavoar Suspendat Sertare

Lavoarul, care este integrat in baza suspendata, are si el dimensiuni potrivite: aproximativ 60 cm lungime si 40 cm latime. Acesta este de culoare alba si completeaza perfect aspectul bazei. Lavoarul este.
Lavoar Suspendat
Lavoar Suspendat

Setul include si o robineta, care poate fi montata pe perete sau direct pe lavoar, in functie de preferinte si configuratia baii. Aceasta ofera controlul asupra temperaturii si debitului de apa, asigurand.
Saltea Ortopedic Perne Pilota
Saltea Ortopedic Perne Pilota

Setul mai include si doua perne, care sunt concepute pentru a oferi un suport optim pentru gat si cap. Acestea au dimensiuni potrivite pentru a se potrivi pe saltea si contribuie la sustinerea corecta.
Masa Cafea Stejar Dreptunghiulara
Masa Cafea Stejar Dreptunghiulara

Masa de cafea dreptunghiulara este un obiect de mobilier elegant si practic, perfect pentru a completa design-ul unei camere de zi sau a unei zone de relaxare. Dimensiunile mesei sunt 110 cm lungime, 60.
Pat Negru Cires
Pat Negru Cires

Partea inferioara a patului este realizata din fier forjat, cu detalii artizanale magnifice si un design plin de personalitate. Elementele delicate si sofisticate ale fierului forjat se incadreaza perfect.
Saltea Hipoalergenica
Saltea Hipoalergenica

Salteaua are dimensiunea de 140x200 cm, ceea ce o face ideala pentru un pat dublu cu marimea standard. In plus, este realizata dintr-un strat confortabil de spuma cu memorie, care ofera un suport adecvat.
Saltea Ortopedic Perne Microfibra Hipoalergenica
Saltea Ortopedic Perne Microfibra Hipoalergenica

Salteaua super ortopedica este o saltea cu dimensiunea 140x200x30 cm, conceputa pentru a oferi un suport si un confort maxim pentru cei care sufera de probleme ortopedice. Aceasta este dotata cu un sistem.
Set Masa Cires
Set Masa Cires

Setul de masa din lemn masiv de cires este o alegere excelenta pentru oricine doreste sa aduca eleganta, calitate si durabilitate in bucataria sa. Cu blaturile extensibile si scaunele confortabile, acest.

Copyright 2023 - Mobilier, mese, scaune, saltele recomandate de Plus.ro, partener Drimus. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.