Masa Dreptunghiulara

-Fotolii--Scaune Living--Paturi Copii--Mese Cafea--Mobilier Birou--Mese Living--Mese Scaune--Produse--Comode Tv--Comode Living-

Masa Dreptunghiulara. Categoria Mese Bucatarie. Pentru preturi avantajoase vezi Mese Bucatarie Ieftine.

Masa este realizata din lemn de culoare inchisa, cu o suprafata dreptunghiulara perfect plata si lucioasa. Dimensiunile mesei sunt de aproximativ 1,5 metri lungime si 0,8 metri latime.

La cele patru colturi ale mesei sunt amplasate scaune confortabile, realizate, de asemenea, din lemn de culoare inchisa, acordandu-le un aspect elegant. Scaunele au spatar inalt si sunt prevazute cu perne moi si moi, care sunt acoperite cu un material textil de calitate. Acest lucru ofera confort suplimentar utilizatorilor.

Suprafata mesei este neteda si usor lucioasa, utilizarea unui lemn de calitate, care adauga un aspect luxos intregii mese. Pe suprafata mesei se afla farfuriile, paharele si tacamurile asezate in mod ordonat. Poate fi observat un buchet de flori proaspete si parfumate plasate in mijlocul mesei, adaugand un strop de culoare si prospetime.

Masa se afla amplasata intr-o incapere bine luminata, cu ferestre mari in spate. Lumina naturala se strecoara prin geamuri, oferind o atmosfera placuta si luminata. Pe pereti se regasesc tablouri elegante si oglinzi, care reflecta frumusetea camerei si a mesei.

In jurul mesei, se afla patru persoane, placut asezate pe scaune. Conversatia este vie, cu toti participantii implicandu-se in discutii animate. Se poate auzi sunetul tacamurilor atingand farfuriile si rasetele fericite ale celor prezenti.

Aceasta masa este un loc in care se aduna oameni pentru a se bucura de o masa delicioasa, dar si pentru a se conecta si a crea amintiri. Toate elementele mesei, de la aspectul elegant al mobilierului si pana la atmosfera prietenoasa, contribuie la crearea unei experiente placute si memorabile.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din subcategoria Mese Bucatarie:
Masa Extensibila Cires
Masa Extensibila Cires

Blatul mesei este realizat cu mare atentie la detalii, avand o finisare atent lustruita. Suprafata este neteda si lucioasa, dand un aspect elegant si sporind rezistenta in timp impotriva zgarieturilor.
Lavoar Suspendat Sertare
Lavoar Suspendat Sertare

Lavoarul, care este integrat in baza suspendata, are si el dimensiuni potrivite: aproximativ 60 cm lungime si 40 cm latime. Acesta este de culoare alba si completeaza perfect aspectul bazei. Lavoarul este.
Masa Living Stejar
Masa Living Stejar

Forma mesei este rotunda, iar ceea ce o face speciala este absenta colturilor ascutite. Acest aspect face ca masa sa fie extrem de sigura si potrivita mai ales pentru familiile cu copii mici. Nu trebuie.
Lavoar Suspendat
Lavoar Suspendat

Setul include si o robineta, care poate fi montata pe perete sau direct pe lavoar, in functie de preferinte si configuratia baii. Aceasta ofera controlul asupra temperaturii si debitului de apa, asigurand.
Saltea Ortopedic Perne Pilota
Saltea Ortopedic Perne Pilota

Pilota de iarna inclusa in set are dimensiunile generoase de 180x200 cm si este ideala pentru noptile reci de iarna. Aceasta este umpluta cu un material izolant care mentine caldura si asigura o izolatie.
Pat Negru Cires
Pat Negru Cires

Patul cu dimensiunea 140x200 cm este o piesa de mobilier care reuseste sa imbine perfect stilul modern, eleganta lemnului masiv si designul inedit al fierului forjat. Este o alegere excelenta pentru cei.
Masa Cafea Stejar Dreptunghiulara
Masa Cafea Stejar Dreptunghiulara

Blatul mesei este realizat din lemn masiv de calitate, finisat in nuanta Sonoma, care imita frumos textura si culoarea lemnului de stejar. Acest finisaj cald si natural adauga un aer sofisticat si linistit.
Saltea Ortopedic Perne Pilota Microfibra
Saltea Ortopedic Perne Pilota Microfibra

Setul de saltea cu 2 perne, husa hipoalergenica si pilota vara microfibra, este o alegere optima pentru cei care doresc sa se asigure ca vor avea un somn odihnitor si confortabil. Cu materiale de calitate.
Scaun Relaxare Albastru
Scaun Relaxare Albastru

Designul scaunului este captivant, cu o forma curbata care se potriveste perfect formei corpului. Spatarul este inalt si bine conturat, oferind un suport adecvat pentru coloana vertebrala si umeri. De.

Copyright 2023 - Mobilier, mese, scaune, saltele recomandate de Plus.ro, partener Drimus. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.