Masa Scris Cires

-Fotolii--Scaune Living--Paturi Copii--Mese Cafea--Mobilier Birou--Mese Living--Mese Scaune--Produse--Comode Tv--Comode Living-

Masa Scris Cires. Categoria Birouri. Pentru preturi avantajoase vezi Birouri Ieftine.

Masa scris melaminat canturi. birou scris practic in versiunea color fag, se potriveste bine la locul munca. Isi gas este utilizarea mai ales in birouri, in camerele studenti, si in salile scoala si in salile sedinta. cires.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din subcategoria Birouri:
Birou Dulapior
Birou Dulapior

Interiorul dulapioarelor este compartimentat inteligent, cu rafturi reglabile care permit stocarea ordonata a documentelor, cartilor si a altor obiecte importante de birou. De asemenea, in interior exista.
Birou Sertare
Birou Sertare

Biroul cu 2 usi si 2 sertare are o lungime de 1500 mm, inaltimea de 795 mm si adancimea de 650 mm, asigurand suficient spatiu pentru a lucra confortabil. Aceste dimensiuni generoase permit amplasarea biroului.
Lavoar Suspendat Sertare
Lavoar Suspendat Sertare

Baza este realizata in culoarea alba, fiind potrivita pentru orice stil de baie. Dimensiunile bazei sunt de 60 cm latime, o adancime de aproximativ 40 cm si o inaltime de aproximativ 50 cm. Aceasta dispune.
Lavoar Suspendat
Lavoar Suspendat

Setul include si o robineta, care poate fi montata pe perete sau direct pe lavoar, in functie de preferinte si configuratia baii. Aceasta ofera controlul asupra temperaturii si debitului de apa, asigurand.
Masa Living Stejar
Masa Living Stejar

Dimensiunile mesei living sunt optimizate pentru a se integra in diverse tipuri de incaperi. Cu o lungime de 80 cm si o latime de 90 cm, masa poate gazdui in mod confortabil un numar moderat de persoane..
Pat Negru Cires
Pat Negru Cires

In ceea ce priveste confortul, patul este dotat cu o saltea cu dimensiuni potrivite pentru a sustine un somn odihnitor. Materialul folosit pentru saltea imbina confortul si durabilitatea, asigurand astfel.
Masa Cafea Stejar Dreptunghiulara
Masa Cafea Stejar Dreptunghiulara

Blatul mesei este realizat din lemn masiv de calitate, finisat in nuanta Sonoma, care imita frumos textura si culoarea lemnului de stejar. Acest finisaj cald si natural adauga un aer sofisticat si linistit.
Saltea Ortopedic Perne Pilota
Saltea Ortopedic Perne Pilota

Setul mai include si doua perne, care sunt concepute pentru a oferi un suport optim pentru gat si cap. Acestea au dimensiuni potrivite pentru a se potrivi pe saltea si contribuie la sustinerea corecta.
Scaun Relaxare Albastru
Scaun Relaxare Albastru

Designul scaunului este captivant, cu o forma curbata care se potriveste perfect formei corpului. Spatarul este inalt si bine conturat, oferind un suport adecvat pentru coloana vertebrala si umeri. De.
Masa Stejar Auriu Negru
Masa Stejar Auriu Negru

Este important de mentionat ca masa este fabricata cu atentie la detalii si este rezistenta la uzura, fiind o investitie pe termen lung in orice locuinta sau spatiu comercial. Este ideala pentru a crea.

Copyright 2023 - Mobilier, mese, scaune, saltele recomandate de Plus.ro, partener Drimus. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.