Masa Polita Glisanta Cires

-Fotolii--Scaune Living--Paturi Copii--Mese Cafea--Mobilier Birou--Mese Living--Mese Scaune--Produse--Comode Tv--Comode Living-

Masa Polita Glisanta Cires. Categoria Birouri. Pentru preturi avantajoase vezi Birouri Ieftine.

Masa polita glisanta melaminat canturi masa birou simpla incape in fie care birou, camera studenti sau copii. ciuda marimii sale, ofera spatiu necesar suficient. Sub placa lucru se afla un spatiu glisant tastatura si mouse masa polita glisanta cires.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din subcategoria Birouri:
Birou Dulapior
Birou Dulapior

Setul de birou cu dulapioare este o optiune excelenta pentru persoanele care vor sa isi organizeze eficient biroul, dar si pentru cei care apreciaza designul rafinat si atentia la detalii. Cu acest set,.
Birou Sertare
Birou Sertare

Biroul cu 2 usi si 2 sertare are o lungime de 1500 mm, inaltimea de 795 mm si adancimea de 650 mm, asigurand suficient spatiu pentru a lucra confortabil. Aceste dimensiuni generoase permit amplasarea biroului.
Lavoar Suspendat Sertare
Lavoar Suspendat Sertare

Lavoarul, care este integrat in baza suspendata, are si el dimensiuni potrivite: aproximativ 60 cm lungime si 40 cm latime. Acesta este de culoare alba si completeaza perfect aspectul bazei. Lavoarul este.
Masa Living Stejar
Masa Living Stejar

Dimensiunile mesei living sunt optimizate pentru a se integra in diverse tipuri de incaperi. Cu o lungime de 80 cm si o latime de 90 cm, masa poate gazdui in mod confortabil un numar moderat de persoane..
Lavoar Suspendat
Lavoar Suspendat

Setul include si o robineta, care poate fi montata pe perete sau direct pe lavoar, in functie de preferinte si configuratia baii. Aceasta ofera controlul asupra temperaturii si debitului de apa, asigurand.
Saltea Ortopedic Perne Pilota
Saltea Ortopedic Perne Pilota

Pilota de iarna inclusa in set are dimensiunile generoase de 180x200 cm si este ideala pentru noptile reci de iarna. Aceasta este umpluta cu un material izolant care mentine caldura si asigura o izolatie.
Pat Negru Cires
Pat Negru Cires

Acest pat este un pat cu dimensiunea 140x200 cm, fiind potrivit pentru un dormitor mediu sau mai mic. Este construit in culoarea negru-cires, ceea ce confera un aspect elegant si sofisticat incaperii..
Masa Cafea Stejar Dreptunghiulara
Masa Cafea Stejar Dreptunghiulara

Masa de cafea dreptunghiulara este un obiect de mobilier elegant si practic, perfect pentru a completa design-ul unei camere de zi sau a unei zone de relaxare. Dimensiunile mesei sunt 110 cm lungime, 60.
Saltea Ortopedic Perne Pilota Microfibra
Saltea Ortopedic Perne Pilota Microfibra

Setul de saltea cu 2 perne, husa hipoalergenica si pilota vara din microfibra 180x200, este o alegere excelenta pentru un somn confortabil si odihnitor. Salteaua are dimensiunile potrivite de 140x200 cm.
Scaun Relaxare Albastru
Scaun Relaxare Albastru

Designul scaunului este captivant, cu o forma curbata care se potriveste perfect formei corpului. Spatarul este inalt si bine conturat, oferind un suport adecvat pentru coloana vertebrala si umeri. De.

Copyright 2023 - Mobilier, mese, scaune, saltele recomandate de Plus.ro, partener Drimus. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.