Masa Polita Glisanta Cires

-Fotolii--Scaune Living--Paturi Copii--Mese Cafea--Mobilier Birou--Mese Living--Mese Scaune--Produse--Comode Tv--Comode Living-

Masa Polita Glisanta Cires. Categoria Birouri. Pentru preturi avantajoase vezi Birouri Ieftine.

Masa polita glisanta melaminat canturi masa birou simpla incape in fie care birou, camera studenti sau copii. ciuda marimii sale, ofera spatiu necesar suficient. Sub placa lucru se afla un spatiu glisant tastatura si mouse masa polita glisanta cires.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din subcategoria Birouri:
Birou Dulapior
Birou Dulapior

Setul de birou este format dintr-un birou elegant, cu dimensiuni generoase, realizat din lemn de calitate superioara. Suprafata biroului este neteda si finisata intr-un elegnat nuanta de stejar, care se.
Birou Sertare
Birou Sertare

Usile si fetele sertarelor sunt fabricate din MDF alb, cu o grosime de 18 mm, si sunt frezate pentru a adauga un aspect elegant biroului. Acestea se deschid si se inchid usor, contribuind la functionalitatea.
Lavoar Suspendat Sertare
Lavoar Suspendat Sertare

Lavoarul, care este integrat in baza suspendata, are si el dimensiuni potrivite: aproximativ 60 cm lungime si 40 cm latime. Acesta este de culoare alba si completeaza perfect aspectul bazei. Lavoarul este.
Lavoar Suspendat
Lavoar Suspendat

Baza si lavoarul de baie suspendat alb este o alegere excelenta pentru orice baie moderna, oferind un aspect elegant si functionalitate optima. Este usor de montat si de intretinut, fiind potrivit atat.
Masa Living Stejar
Masa Living Stejar

Aceasta masa living este un exemplu perfect al aspectului cald si confortabil pe care il poate aduce in orice camera. Design-ul sau simplu si clasic, combinat cu cromatica din lemn de stejar, aduc o nota.
Pat Negru Cires
Pat Negru Cires

Patul cu dimensiunea 140x200 cm este o piesa de mobilier care reuseste sa imbine perfect stilul modern, eleganta lemnului masiv si designul inedit al fierului forjat. Este o alegere excelenta pentru cei.
Masa Cafea Stejar Dreptunghiulara
Masa Cafea Stejar Dreptunghiulara

Forma dreptunghiulara a mesei confera un aspect clasic si este usor de integrat in diverse stiluri de amenajare, fiind practica si functionala. In plus, masa dispune de un spatiu de depozitare ingenios.
Saltea Ortopedic Perne Pilota
Saltea Ortopedic Perne Pilota

Salteaua are dimensiunile de 140x200 cm si o grosime de 30 cm, oferind suficient spatiu pentru a te intinde si a te relaxa in timpul somnului. Aceasta este fabricata dintr-un amestec de spuma poliuretanica.
Scaun Relaxare Albastru
Scaun Relaxare Albastru

Asezat in acest scaun de relaxare, te poti bucura de momente de liniste si relaxare, citind o carte sau urmarind un film preferat. Este locul perfect pentru a scapa de stresul zilnic si pentru a te reincarca.
Masa Stejar Auriu Negru
Masa Stejar Auriu Negru

Ceea ce face aceasta masa cu adevarat speciala sunt picioarele sale metalice negre. Acestea sunt realizate dintr-un material solid si rezistent, mentinand stabilitatea si durabilitatea mesei. Designul.

Copyright 2023 - Mobilier, mese, scaune, saltele recomandate de Plus.ro, partener Drimus. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.