Masa Plianta

-Fotolii--Scaune Living--Paturi Copii--Mese Cafea--Mobilier Birou--Mese Living--Mese Scaune--Produse--Comode Tv--Comode Living-

Masa Plianta. Categoria Produse. Pentru preturi avantajoase vezi Produse Ieftine.

Masa plianta util special creata situatia in care dispuneti prea mult spatiu in locuinta dumneavoastra. cand vreti masa in living si aveti prea mult loc la dispozitie, solutia masa plianta pe care extindeti atunci cand aveti musafiri, la ea putand lua loc pana la persoane, cand folositi poate sta cuminte un colt al camerei pe post suport diverse obiecte decorative, carti sau orice altceva doriti, masa avand doar in pozitie pliata. Masa plianta masa rezistenta si practica, ea fiind realizata pe schelet din fag blaturi melaminat. Masa usor manevrat, puteti deplasati locul ei si extindeti fara mai fi nevoie doua persoana, masa fiind pe role din plastic rezistent. ca dispuneti spatiu, alta problema ar fi cea scaunelor atunci cand masa stransa trebuie sau gasiti loc depozitare scaune. acest scop masa loc depozitare sase scaune pliante. spatiul depozitare masa mai are si polita functionala depozitarea diverselor obiecte destinate aranjarii mesei sau chiar reviste si ziare atun

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din subcategoria Produse:
Set Masa Lemn Masiv
Set Masa Lemn Masiv

Setul masa extensibila este o alegere excelenta pentru oricine doreste un mobilier elegant si practic. Masa extensibila din lemn masiv de nuc, cu blat furniruit si colturi rotunjite, impreuna cu scaunele.
Lavoar Suspendat Sertare
Lavoar Suspendat Sertare

Baza este realizata in culoarea alba, fiind potrivita pentru orice stil de baie. Dimensiunile bazei sunt de 60 cm latime, o adancime de aproximativ 40 cm si o inaltime de aproximativ 50 cm. Aceasta dispune.
Lavoar Suspendat
Lavoar Suspendat

Dimensiunile bazei sunt optimizate pentru a se potrivi perfect intr-un spatiu de baie de dimensiuni standard. Inaltimea bazei este de aproximativ 60 cm, asigurand o pozitie confortabila a lavoarului. Baza.
Masa Living Stejar
Masa Living Stejar

Forma mesei este rotunda, iar ceea ce o face speciala este absenta colturilor ascutite. Acest aspect face ca masa sa fie extrem de sigura si potrivita mai ales pentru familiile cu copii mici. Nu trebuie.
Saltea Ortopedic Perne Pilota
Saltea Ortopedic Perne Pilota

Salteaua are dimensiunile de 140x200 cm si o grosime de 30 cm, oferind suficient spatiu pentru a te intinde si a te relaxa in timpul somnului. Aceasta este fabricata dintr-un amestec de spuma poliuretanica.
Masa Dreptunghiulara
Masa Dreptunghiulara

Suprafata mesei este neteda si usor lucioasa, utilizarea unui lemn de calitate, care adauga un aspect luxos intregii mese. Pe suprafata mesei se afla farfuriile, paharele si tacamurile asezate in mod ordonat..
Masa Stejar Auriu Negru
Masa Stejar Auriu Negru

Combinatia intre stejarul auriu si picioarele metalice negre creeaza un contrast interesant si atragator, aducand un aspect vizual placut si echilibru in orice incapere. Aceasta masa rotunda se integreaza.
Saltea Hipoalergenica
Saltea Hipoalergenica

Salteaua are dimensiunea de 140x200 cm, ceea ce o face ideala pentru un pat dublu cu marimea standard. In plus, este realizata dintr-un strat confortabil de spuma cu memorie, care ofera un suport adecvat.
Masa Cafea Stejar Dreptunghiulara
Masa Cafea Stejar Dreptunghiulara

Masa de cafea dreptunghiulara este un obiect de mobilier elegant si practic, perfect pentru a completa design-ul unei camere de zi sau a unei zone de relaxare. Dimensiunile mesei sunt 110 cm lungime, 60.

Copyright 2023 - Mobilier, mese, scaune, saltele recomandate de Plus.ro, partener Drimus. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.