Masa Plianta Cires

-Fotolii--Scaune Living--Paturi Copii--Mese Cafea--Mobilier Birou--Mese Living--Mese Scaune--Produse--Comode Tv--Comode Living-

Masa Plianta Cires. Categoria Mese Pliabile. Pentru preturi avantajoase vezi Mese Pliabile Ieftine.

Masa plianta util special creata situatia in care dispuneti prea mult spatiu in locuinta dumneavoastra. cand vreti masa in living si aveti prea mult loc la dispozitie, solutia masa plianta pe care extindeti atunci cand aveti musafiri, la ea putand lua loc pana la persoane, cand folositi poate sta cuminte un colt al camerei pe post suport diverse obiecte decorative, carti sau orice altceva doriti, masa avand doar in pozitie pliata. Masa plianta masa rezistenta si practica, ea fiind realizata pe schelet din fag blaturi melaminat. Masa usor manevrat, puteti deplasati locul ei si extindeti fara mai fi nevoie doua persoana, masa fiind pe role din plastic rezistent. ca dispuneti spatiu, alta problema ar fi cea scaunelor atunci cand masa stransa trebuie sau gasiti loc depozitare scaune. acest scop masa loc depozitare sase scaune pliante. spatiul depozitare masa mai are si polita functionala depozitarea diverselor obiecte destinate aranjarii mesei sau chiar reviste si ziare atun

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din subcategoria Mese Pliabile:
Lavoar Suspendat Sertare
Lavoar Suspendat Sertare

Baza si lavoarul suspendat cu sertare, alb reprezinta o alegere practica si estetica pentru orice baie. Acestea ofera functionalitate si spatiu de depozitare, fara a compromite aspectul general al incaperii..
Lavoar Suspendat
Lavoar Suspendat

Baza si lavoarul de baie suspendat alb este o alegere excelenta pentru orice baie moderna, oferind un aspect elegant si functionalitate optima. Este usor de montat si de intretinut, fiind potrivit atat.
Masa Living Stejar
Masa Living Stejar

Forma mesei este rotunda, iar ceea ce o face speciala este absenta colturilor ascutite. Acest aspect face ca masa sa fie extrem de sigura si potrivita mai ales pentru familiile cu copii mici. Nu trebuie.
Saltea Ortopedic Perne Pilota
Saltea Ortopedic Perne Pilota

Husa saltelei este hipoalergenica, ceea ce inseamna ca este rezistenta la acarieni si alte alergeni comuni, oferind un mediu sanatos si curat pentru somn. Aceasta este realizata dintr-un material moale.
Pat Negru Cires
Pat Negru Cires

Acest pat este un pat cu dimensiunea 140x200 cm, fiind potrivit pentru un dormitor mediu sau mai mic. Este construit in culoarea negru-cires, ceea ce confera un aspect elegant si sofisticat incaperii..
Masa Cafea Stejar Dreptunghiulara
Masa Cafea Stejar Dreptunghiulara

Piciorusele mesei sunt rabatabile, pentru a oferi mai multa stabilitate si securitate atunci cand este necesar. De asemenea, acestea sunt realizate din lemn si au o forma simpla si echilibrata, contribuind.
Scaun Relaxare Albastru
Scaun Relaxare Albastru

Baza scaunului este realizata din metal solid, fiind acoperita cu un strat de vopsea. Aceasta asigura stabilitatea si durabilitatea scaunului, permitand utilizatorului sa se relaxeze in siguranta si fara nicio grija..
Saltea Ortopedic Perne Microfibra Hipoalergenica
Saltea Ortopedic Perne Microfibra Hipoalergenica

Salteaua are o grosime generoasa de 30 cm, care asigura un nivel ridicat de confort si sustinere pentru orice greutate corporala. Este fabricata dintr-un strat gros de spuma poliuretanica, care este extrem.

Copyright 2023 - Mobilier, mese, scaune, saltele recomandate de Plus.ro, partener Drimus. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.