Masa Cires

-Fotolii--Scaune Living--Paturi Copii--Mese Cafea--Mobilier Birou--Mese Living--Mese Scaune--Produse--Comode Tv--Comode Living-

Masa Cires. Categoria Birouri. Pentru preturi avantajoase vezi Birouri Ieftine.

Masa cires oscar. tratat inalta calitate mdf. Setul divers potrivit amenajarea biroului, camerei lucru, salilor clasa sau salilor sedinta. Materialul din lemn laminat structura interna mai groasa, margini abs. Aveti posibilitatea sau alegeti din versiunile color fag, stejarului, inchis si ciresului. cires american.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din subcategoria Birouri:
Birou Dulapior
Birou Dulapior

Interiorul dulapioarelor este compartimentat inteligent, cu rafturi reglabile care permit stocarea ordonata a documentelor, cartilor si a altor obiecte importante de birou. De asemenea, in interior exista.
Birou Sertare
Birou Sertare

Usile si fetele sertarelor sunt fabricate din MDF alb, cu o grosime de 18 mm, si sunt frezate pentru a adauga un aspect elegant biroului. Acestea se deschid si se inchid usor, contribuind la functionalitatea.
Lavoar Suspendat Sertare
Lavoar Suspendat Sertare

Designul lavoarului si al bazei este simplu, dar elegant, asa ca se va potrivi in orice tip de baie, fie ca este vorba despre un spatiu mic sau mare. Montarea este usoara si rapida datorita sistemului.
Lavoar Suspendat
Lavoar Suspendat

Baza si lavoarul de baie de 60 cm suspendat alb este un set elegant si practic, potrivit pentru orice baie moderna. Baza suspendata este fabricata din materiale de inalta calitate, cum ar fi metalul sau.
Masa Living Stejar
Masa Living Stejar

Structura mesei este confectionata din lemn masiv, conferindu-i o rezistenta deosebita si o durata lunga de viata. Blatul mesei este realizat din MDF furniruit, care imita in detaliu textura si culoarea.
Saltea Ortopedic Perne Pilota
Saltea Ortopedic Perne Pilota

Setul avantaj saltea cu 2 perne, husa hipoalergenica si pilota de iarna ofera o solutie completa pentru un somn odihnitor si reparator. Cu toate aceste componente de inalta calitate, veti putea sa va bucurati.
Masa Dreptunghiulara
Masa Dreptunghiulara

In jurul mesei, se afla patru persoane, placut asezate pe scaune. Conversatia este vie, cu toti participantii implicandu-se in discutii animate. Se poate auzi sunetul tacamurilor atingand farfuriile si.
Masa Stejar Auriu Negru
Masa Stejar Auriu Negru

Masa rotunda din stejar auriu cu picioare metalice negre este o piesa de mobilier eleganta si moderna. Blatul mesei este realizat dintr-un lemn de stejar de inalta calitate, avand o nuanta aurie calda si atragatoare..
Saltea Hipoalergenica
Saltea Hipoalergenica

Acest set de saltea cu husa hipoalergenica este alegerea perfecta pentru cei care doresc un somn odihnitor si fara alergii. Cu propriile sale caracteristici, acest set de saltea confera confort, suport.
Masa Cafea Stejar Dreptunghiulara
Masa Cafea Stejar Dreptunghiulara

Masa de cafea dreptunghiulara este un obiect de mobilier elegant si practic, perfect pentru a completa design-ul unei camere de zi sau a unei zone de relaxare. Dimensiunile mesei sunt 110 cm lungime, 60.

Copyright 2023 - Mobilier, mese, scaune, saltele recomandate de Plus.ro, partener Drimus. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.