Masa Alb Negru

-Fotolii--Scaune Living--Paturi Copii--Mese Cafea--Mobilier Birou--Mese Living--Mese Scaune--Produse--Comode Tv--Comode Living-

Masa Alb Negru. Categoria Mese Living. Pentru preturi avantajoase vezi Mese Living Ieftine.

Sticla securizata tot mai des folosita in industria mobilei datorita proprietatilor sale rezistenta la socuri mecanice, zgarieturi si temperaturi ridicate. Masa argus se evidentiaza prin blatul din sticla multicolor si lor reduse fiind utila in spatiile inguste. ob ine un efect oglindire recomandat folosi sticl obi nuit, alba sau translucid, dac dori accentua anumite suprafe folosi sticl colorata. Picioarele mesei au forma cilindrica si sunt cromate alb. masa living argus scaunele sunt incluse. Mobila se curata laveta sau un prosop hartie usor umed.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din subcategoria Mese Living:
Masa Living Stejar
Masa Living Stejar

Toate aceste caracteristici fac din aceasta masa de living un element de mobilier indispensabil pentru orice locuinta. Atmosfera calda si prietenoasa pe care o aduce in orice camera o face sa fie o alegere.
Masa Stejar Auriu Negru
Masa Stejar Auriu Negru

Cu masa rotunda din stejar auriu cu picioare metalice negre, veti aduce un element de lux si stil in incaperea dumneavoastra, asigurandu-va ca fiecare masa devine o experienta placuta si memorabila..
Lavoar Suspendat Sertare
Lavoar Suspendat Sertare

Designul lavoarului si al bazei este simplu, dar elegant, asa ca se va potrivi in orice tip de baie, fie ca este vorba despre un spatiu mic sau mare. Montarea este usoara si rapida datorita sistemului.
Lavoar Suspendat
Lavoar Suspendat

Baza si lavoarul de baie de 60 cm suspendat alb este un set elegant si practic, potrivit pentru orice baie moderna. Baza suspendata este fabricata din materiale de inalta calitate, cum ar fi metalul sau.
Saltea Ortopedic Perne Pilota
Saltea Ortopedic Perne Pilota

Setul avantaj saltea cu 2 perne, husa hipoalergenica si pilota de iarna ofera o solutie completa pentru un somn odihnitor si reparator. Cu toate aceste componente de inalta calitate, veti putea sa va bucurati.
Saltea Hipoalergenica
Saltea Hipoalergenica

Setul de saltea vine cu o husa hipoalergenica, ceea ce inseamna ca este special conceputa pentru a minimiza riscul de reactii alergice. Aceasta husa este realizata din materiale de calitate superioara,.
Saltea Ortopedic Perne Microfibra Hipoalergenica
Saltea Ortopedic Perne Microfibra Hipoalergenica

Salteaua are o grosime generoasa de 30 cm, care asigura un nivel ridicat de confort si sustinere pentru orice greutate corporala. Este fabricata dintr-un strat gros de spuma poliuretanica, care este extrem.
Pat Negru Cires
Pat Negru Cires

Acest pat este un pat cu dimensiunea 140x200 cm, fiind potrivit pentru un dormitor mediu sau mai mic. Este construit in culoarea negru-cires, ceea ce confera un aspect elegant si sofisticat incaperii..
Saltea Ortopedic Perne Pilota Microfibra
Saltea Ortopedic Perne Pilota Microfibra

Setul include si doua perne potrivite, care completeaza confortul oferit de saltea. Acestea sunt realizate dintr-un material moale si placut la atingere, iar umplutura este realizata din fibra siliconica.
Masa Cafea Stejar Dreptunghiulara
Masa Cafea Stejar Dreptunghiulara

Forma dreptunghiulara a mesei confera un aspect clasic si este usor de integrat in diverse stiluri de amenajare, fiind practica si functionala. In plus, masa dispune de un spatiu de depozitare ingenios.

Copyright 2023 - Mobilier, mese, scaune, saltele recomandate de Plus.ro, partener Drimus. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.