Lavoar Sertare

-Fotolii--Scaune Living--Paturi Copii--Mese Cafea--Mobilier Birou--Mese Living--Mese Scaune--Produse--Comode Tv--Comode Living-

Lavoar Sertare. Categoria Baze Lavoar. Pentru preturi avantajoase vezi Baze Lavoar Ieftine.

Mobilierul baie conceput din baza si lavoar poti beneficia organizare ireprosabila baii si un aspect incantator. Baza creata astfel incat sau se potriveasca lavoarul incastrabil, formand un ansambl unitar. Baza fronturi din vopsit alb si laterale din pal. materialele utilizate sunt tratate astfel incat sau reziste umezelii si vaporilor apa. Baza structurata doua usi acopera doua rafturi interioare si doua sertare in partea dreapta oferind suficient spatiu organizarea diferitelor produse necesare in baie. sertare sunt utile organizarea produselor igiena necesare frecvent in baie, in timp spatiile acoperite usi permit accesul la instalatia apa si organizarea altor articole igiena sau curatenie in spatiul ramas. Lavoarul dreptunghiular din ceramica, alb, ofera un spatiu generos toaleta fie carei persoane. Interiorul acestuia capata forma rotunda, realiza un contrast placut si conferi caldura spatiului. Picioarele cromate ofera suport solid si se pot re

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din subcategoria Baze Lavoar:
Lavoar Suspendat Sertare
Lavoar Suspendat Sertare

Baza este realizata in culoarea alba, fiind potrivita pentru orice stil de baie. Dimensiunile bazei sunt de 60 cm latime, o adancime de aproximativ 40 cm si o inaltime de aproximativ 50 cm. Aceasta dispune.
Lavoar Suspendat
Lavoar Suspendat

Baza si lavoarul de baie de 60 cm suspendat alb este un set elegant si practic, potrivit pentru orice baie moderna. Baza suspendata este fabricata din materiale de inalta calitate, cum ar fi metalul sau.
Masa Living Stejar
Masa Living Stejar

Aceasta masa living este un exemplu perfect al aspectului cald si confortabil pe care il poate aduce in orice camera. Design-ul sau simplu si clasic, combinat cu cromatica din lemn de stejar, aduc o nota.
Saltea Ortopedic Perne Pilota
Saltea Ortopedic Perne Pilota

Salteaua are dimensiunile de 140x200 cm si o grosime de 30 cm, oferind suficient spatiu pentru a te intinde si a te relaxa in timpul somnului. Aceasta este fabricata dintr-un amestec de spuma poliuretanica.
Masa Cafea Stejar Dreptunghiulara
Masa Cafea Stejar Dreptunghiulara

Forma dreptunghiulara a mesei confera un aspect clasic si este usor de integrat in diverse stiluri de amenajare, fiind practica si functionala. In plus, masa dispune de un spatiu de depozitare ingenios.
Saltea Ortopedic Perne Microfibra Hipoalergenica
Saltea Ortopedic Perne Microfibra Hipoalergenica

Salteaua are o grosime generoasa de 30 cm, care asigura un nivel ridicat de confort si sustinere pentru orice greutate corporala. Este fabricata dintr-un strat gros de spuma poliuretanica, care este extrem.
Pat Negru Cires
Pat Negru Cires

Unul dintre aspectele distincte ale acestui pat este modul in care imbina stilul modern cu eleganta lemnului masiv si designul inedit al fierului forjat. Capul patului este realizat din lemn masiv de cires,.
Saltea Hipoalergenica
Saltea Hipoalergenica

Husa hipoalergenica este detasabila si lavabila, ceea ce iti permite sa o cureti si sa o mentii curata si igienica. De asemenea, este prevazuta si cu o fermoar pentru a fi utilizata in mod facil si rapid..
Set Masa Cires
Set Masa Cires

Colturile mesei sunt rotunjite, ceea ce ofera un aspect mai estetic si asigura confort la utilizarea acesteia. Aceasta caracteristica reduce riscul de accidente si accidentari, in special in prezenta copiilor..
Scaun Relaxare Albastru
Scaun Relaxare Albastru

Asezat in acest scaun de relaxare, te poti bucura de momente de liniste si relaxare, citind o carte sau urmarind un film preferat. Este locul perfect pentru a scapa de stresul zilnic si pentru a te reincarca.

Copyright 2023 - Mobilier, mese, scaune, saltele recomandate de Plus.ro, partener Drimus. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.