Etajera Laminat

-Fotolii--Scaune Living--Paturi Copii--Mese Cafea--Mobilier Birou--Mese Living--Mese Scaune--Produse--Comode Tv--Comode Living-

Etajera Laminat. Categoria Etajere Birou. Pentru preturi avantajoase vezi Etajere Birou Ieftine.

Usor integrat in orice decor laminat alb livrare demontat.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din subcategoria Etajere Birou:
Lavoar Suspendat Sertare
Lavoar Suspendat Sertare

Lavoarul, care este integrat in baza suspendata, are si el dimensiuni potrivite: aproximativ 60 cm lungime si 40 cm latime. Acesta este de culoare alba si completeaza perfect aspectul bazei. Lavoarul este.
Lavoar Suspendat
Lavoar Suspendat

Baza si lavoarul de baie de 60 cm suspendat alb este un set elegant si practic, potrivit pentru orice baie moderna. Baza suspendata este fabricata din materiale de inalta calitate, cum ar fi metalul sau.
Masa Living Stejar
Masa Living Stejar

Aceasta masa living este un exemplu perfect al aspectului cald si confortabil pe care il poate aduce in orice camera. Design-ul sau simplu si clasic, combinat cu cromatica din lemn de stejar, aduc o nota.
Masa Extensibila Cires
Masa Extensibila Cires

Blatul mesei este realizat cu mare atentie la detalii, avand o finisare atent lustruita. Suprafata este neteda si lucioasa, dand un aspect elegant si sporind rezistenta in timp impotriva zgarieturilor.
Saltea Ortopedic Perne Pilota
Saltea Ortopedic Perne Pilota

Setul avantaj saltea cu 2 perne, husa hipoalergenica si pilota de iarna 180x200 ofera un nivel ridicat de confort si suport pentru un somn odihnitor si regenerativ..
Saltea Ortopedic Perne Microfibra Hipoalergenica
Saltea Ortopedic Perne Microfibra Hipoalergenica

Salteaua super ortopedica este o saltea cu dimensiunea 140x200x30 cm, conceputa pentru a oferi un suport si un confort maxim pentru cei care sufera de probleme ortopedice. Aceasta este dotata cu un sistem.
Pat Negru Cires
Pat Negru Cires

Atat capul, cat si picioarele au detalii subtile si sculpturi fine, care contribuie la aspectul elegant si distinct al mobilierului. Aceste elemente decorative adauga un aer de feminitate si rafinament,.
Masa Dreptunghiulara
Masa Dreptunghiulara

In jurul mesei, se afla patru persoane, placut asezate pe scaune. Conversatia este vie, cu toti participantii implicandu-se in discutii animate. Se poate auzi sunetul tacamurilor atingand farfuriile si.

Copyright 2023 - Mobilier, mese, scaune, saltele recomandate de Plus.ro, partener Drimus. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.