Dulap Stejar

-Fotolii--Scaune Living--Paturi Copii--Mese Cafea--Mobilier Birou--Mese Living--Mese Scaune--Produse--Comode Tv--Comode Living-

Dulap Stejar. Categoria Produse. Pentru preturi avantajoase vezi Produse Ieftine.

Dulap stejar remo, ore din laminat culoarea stejarului si are sertare prevazute manere alungite orizontal inchidere deschidere. Dulapiorul asezat pe roti putin inalte, care permit mutarea ori cate ori necesar. Accesorii versatil, acest dulapior isi gasi certitudine locul camera amenajata in stil sau modern. Sertarele spatioase sunt perfecte mai buna organizare la birou, acest lucru util inclusiv elevi si studenti. Suprafata poate fi folosita reviste si carti. pe care veti aprecia nuanta plina naturalete, usor asortat restul obiectelor din mobilier lemn suportul pe roti permite deplasarea facila structura interioara impartita pe sertare spatiu suficient multime obiecte lucru pe care doriti sau aveti la indemana aduce un aer proaspat incaperii dulapiorul asamblat dulap dulap. Mobila se curata laveta sau un prosop hartie usor umed.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din subcategoria Produse:
Set Masa Lemn Masiv
Set Masa Lemn Masiv

Setul masa extensibila din lemn masiv de nuc este o piesa de mobilier eleganta si versatila, perfecta pentru o bucatarie sau o sufragerie. Masa are un mecanism de extensie la ambele capete, ceea ce inseamna.
Lavoar Suspendat Sertare
Lavoar Suspendat Sertare

Baza si lavoarul suspendat cu sertare, alb reprezinta o alegere practica si estetica pentru orice baie. Acestea ofera functionalitate si spatiu de depozitare, fara a compromite aspectul general al incaperii..
Masa Living Stejar
Masa Living Stejar

Forma mesei este rotunda, iar ceea ce o face speciala este absenta colturilor ascutite. Acest aspect face ca masa sa fie extrem de sigura si potrivita mai ales pentru familiile cu copii mici. Nu trebuie.
Lavoar Suspendat
Lavoar Suspendat

Setul include si o robineta, care poate fi montata pe perete sau direct pe lavoar, in functie de preferinte si configuratia baii. Aceasta ofera controlul asupra temperaturii si debitului de apa, asigurand.
Saltea Ortopedic Perne Pilota
Saltea Ortopedic Perne Pilota

Husa saltelei este hipoalergenica, ceea ce inseamna ca este rezistenta la acarieni si alte alergeni comuni, oferind un mediu sanatos si curat pentru somn. Aceasta este realizata dintr-un material moale.
Pat Negru Cires
Pat Negru Cires

In ceea ce priveste confortul, patul este dotat cu o saltea cu dimensiuni potrivite pentru a sustine un somn odihnitor. Materialul folosit pentru saltea imbina confortul si durabilitatea, asigurand astfel.
Masa Cafea Stejar Dreptunghiulara
Masa Cafea Stejar Dreptunghiulara

Masa de cafea dreptunghiulara este un produs de calitate, care aduce eleganta si functionalitate in orice spatiu in care este amplasata. Indiferent daca este folosita in fata canapelei, in zona de living.
Saltea Ortopedic Perne Pilota Microfibra
Saltea Ortopedic Perne Pilota Microfibra

Setul de saltea cu 2 perne, husa hipoalergenica si pilota vara din microfibra 180x200, este o alegere excelenta pentru un somn confortabil si odihnitor. Salteaua are dimensiunile potrivite de 140x200 cm.
Scaun Relaxare Albastru
Scaun Relaxare Albastru

Baza scaunului este realizata din metal solid, fiind acoperita cu un strat de vopsea. Aceasta asigura stabilitatea si durabilitatea scaunului, permitand utilizatorului sa se relaxeze in siguranta si fara nicio grija..

Copyright 2023 - Mobilier, mese, scaune, saltele recomandate de Plus.ro, partener Drimus. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.