Dulap

-Fotolii--Scaune Living--Paturi Copii--Mese Cafea--Mobilier Birou--Mese Living--Mese Scaune--Produse--Comode Tv--Comode Living-

Dulap. Categoria Produse. Pentru preturi avantajoase vezi Produse Ieftine.

Persoana diferita si la fel se intampla alegem sau depozitam in apropierea spatiului lucru. Dulap masa gri alb verde, pie versatil si se adapta obiectelor pe care veti dori sau asezati la indemana. El atrage printr un design placut datorita combinatiei coloristice alb suprafata frontala sertarelor, gri cadru si verde manerele realizate tot din lemn. Exista doua sertare de. deasupra lor un locas liber suplimentar de. In, aveti la dispozitie suprafata top pe care puteti aseza documente, cataloage, oferte etc. Dulapiorul stationar si are adecvata putea fi asezat sub birou, daca doriti sau eficientizati spatiul cat mai mult. una din cele mai simple modalitati pastra zona lucru curata si ordonata. pe care veti aprecia design stationar, versatil poate fi asezat langa birou sau sub masa. depozitarea elementelor mici aspect stilat, elegant, margini superioare rotunjite si pata in zona manerelor verzi din lemn format din doua sertare suprapuse care pot fi actionat

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din subcategoria Produse:
Set Masa Lemn Masiv
Set Masa Lemn Masiv

Setul masa extensibila este o alegere excelenta pentru oricine doreste un mobilier elegant si practic. Masa extensibila din lemn masiv de nuc, cu blat furniruit si colturi rotunjite, impreuna cu scaunele.
Lavoar Suspendat Sertare
Lavoar Suspendat Sertare

Baza si lavoarul de 60 cm sunt suspendate, adica sunt montate pe perete fara a atinge podeaua. Acestea sunt confectionate din material de inalta calitate, care garanteaza o rezistenta sporita si o durabilitate indelungata..
Lavoar Suspendat
Lavoar Suspendat

Dimensiunile bazei sunt optimizate pentru a se potrivi perfect intr-un spatiu de baie de dimensiuni standard. Inaltimea bazei este de aproximativ 60 cm, asigurand o pozitie confortabila a lavoarului. Baza.
Masa Living Stejar
Masa Living Stejar

Aceasta masa living este un exemplu perfect al aspectului cald si confortabil pe care il poate aduce in orice camera. Design-ul sau simplu si clasic, combinat cu cromatica din lemn de stejar, aduc o nota.
Saltea Ortopedic Perne Pilota
Saltea Ortopedic Perne Pilota

Setul avantaj saltea cu 2 perne, husa hipoalergenica si pilota de iarna ofera o solutie completa pentru un somn odihnitor si reparator. Cu toate aceste componente de inalta calitate, veti putea sa va bucurati.
Masa Dreptunghiulara
Masa Dreptunghiulara

Aceasta masa este un loc in care se aduna oameni pentru a se bucura de o masa delicioasa, dar si pentru a se conecta si a crea amintiri. Toate elementele mesei, de la aspectul elegant al mobilierului si.
Masa Stejar Auriu Negru
Masa Stejar Auriu Negru

Cu masa rotunda din stejar auriu cu picioare metalice negre, veti aduce un element de lux si stil in incaperea dumneavoastra, asigurandu-va ca fiecare masa devine o experienta placuta si memorabila..
Saltea Hipoalergenica
Saltea Hipoalergenica

Setul de saltea vine cu o husa hipoalergenica, ceea ce inseamna ca este special conceputa pentru a minimiza riscul de reactii alergice. Aceasta husa este realizata din materiale de calitate superioara,.
Masa Cafea Stejar Dreptunghiulara
Masa Cafea Stejar Dreptunghiulara

Forma dreptunghiulara a mesei confera un aspect clasic si este usor de integrat in diverse stiluri de amenajare, fiind practica si functionala. In plus, masa dispune de un spatiu de depozitare ingenios.

Copyright 2023 - Mobilier, mese, scaune, saltele recomandate de Plus.ro, partener Drimus. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.