Dulap Biblioraft

-Fotolii--Scaune Living--Paturi Copii--Mese Cafea--Mobilier Birou--Mese Living--Mese Scaune--Produse--Comode Tv--Comode Living-

Dulap Biblioraft. Categoria Produse. Pentru preturi avantajoase vezi Produse Ieftine.

Dulap biblioraft inalt melaminat margini inchis. potrivit incaperi decorate in stil modern functionalitate ridicata. design minimalist bine organizat si pune in valoare orice living, birou sau hol. Compartimentarea bine gandita si asigura spatiu se sto care si organizare necesar. Rafturile au asimetrie usoara, si pot forma decoruri estetica deosebita. Obiectele personale pot fi organizat si depozitate, datorita impartirii inteligente. Dulap biblioraft inalt inchis.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din subcategoria Produse:
Set Masa Lemn Masiv
Set Masa Lemn Masiv

Scaunele sunt tapitate cu o stofa de inalta calitate pe spatar si sezut, ceea ce le ofera un aspect elegant si confortabil. Aceasta tapiterie nu numai ca adauga un plus de confort, dar si faciliteaza curatarea.
Lavoar Suspendat Sertare
Lavoar Suspendat Sertare

Baza este realizata in culoarea alba, fiind potrivita pentru orice stil de baie. Dimensiunile bazei sunt de 60 cm latime, o adancime de aproximativ 40 cm si o inaltime de aproximativ 50 cm. Aceasta dispune.
Lavoar Suspendat
Lavoar Suspendat

Baza si lavoarul de baie de 60 cm suspendat alb este un set elegant si practic, potrivit pentru orice baie moderna. Baza suspendata este fabricata din materiale de inalta calitate, cum ar fi metalul sau.
Masa Living Stejar
Masa Living Stejar

Dimensiunile mesei living sunt optimizate pentru a se integra in diverse tipuri de incaperi. Cu o lungime de 80 cm si o latime de 90 cm, masa poate gazdui in mod confortabil un numar moderat de persoane..
Saltea Ortopedic Perne Pilota
Saltea Ortopedic Perne Pilota

Setul mai include si doua perne, care sunt concepute pentru a oferi un suport optim pentru gat si cap. Acestea au dimensiuni potrivite pentru a se potrivi pe saltea si contribuie la sustinerea corecta.
Masa Dreptunghiulara
Masa Dreptunghiulara

Masa este realizata din lemn de culoare inchisa, cu o suprafata dreptunghiulara perfect plata si lucioasa. Dimensiunile mesei sunt de aproximativ 1,5 metri lungime si 0,8 metri latime..
Masa Stejar Auriu Negru
Masa Stejar Auriu Negru

Cu masa rotunda din stejar auriu cu picioare metalice negre, veti aduce un element de lux si stil in incaperea dumneavoastra, asigurandu-va ca fiecare masa devine o experienta placuta si memorabila..
Saltea Hipoalergenica
Saltea Hipoalergenica

Husa hipoalergenica este detasabila si lavabila, ceea ce iti permite sa o cureti si sa o mentii curata si igienica. De asemenea, este prevazuta si cu o fermoar pentru a fi utilizata in mod facil si rapid..
Masa Cafea Stejar Dreptunghiulara
Masa Cafea Stejar Dreptunghiulara

Masa de cafea dreptunghiulara este un obiect de mobilier elegant si practic, perfect pentru a completa design-ul unei camere de zi sau a unei zone de relaxare. Dimensiunile mesei sunt 110 cm lungime, 60.

Copyright 2023 - Mobilier, mese, scaune, saltele recomandate de Plus.ro, partener Drimus. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.