Birou Scaun

-Fotolii--Scaune Living--Paturi Copii--Mese Cafea--Mobilier Birou--Mese Living--Mese Scaune--Produse--Comode Tv--Comode Living-

Birou Scaun. Categoria Birouri. Pentru preturi avantajoase vezi Birouri Ieftine.

Setul format din birou si scaun negru. Biroul mobilier eleganta, moderna si functionala. birou calculator poate fi amplasat succes atat in spatiile office, cat si acasa. Structura metalica si blatul din asigura rezistenta si durabilitatea acestui produs. birou scaunul birou brav alegere inspirata institutii publice, birouri, cat si destinatie casnica. Tapitat stofa, acest scaun birou permite sau lucrati indelungate fara incinge spatele. Tapiteria scaunului din stofa neagra, si rezistenta la uzura. scaun birou forma anatomica suport lombar spatar inalt, permite pozitionare confortabila functie constitutia dvs cilindr gaz care ajuta la reglarea inaltimii scaunului pana la brate si cadru din polipropilena scaun birou spatar sezut baza set birou scaun produsele se livreaza demontate, la colet kit ambalat in cutii carton.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din subcategoria Birouri:
Birou Dulapior
Birou Dulapior

Dulapioarele sunt construite din aceeasi lemn de calitate ca biroul si sunt finisate in acelasi stil elegant. Fiecare dulapior este prevazut cu usi cu balamale ascunse, care confera un aspect minimalist.
Birou Sertare
Birou Sertare

Sertarele biroului au glisiere cu bile si amortizare, asigurand o inchidere silentioasa si usoara. Fundurile sertarelor sunt realizate din PAL melaminat cu o grosime de 16 mm, ceea ce le confera o rezistenta.
Lavoar Suspendat Sertare
Lavoar Suspendat Sertare

Designul lavoarului si al bazei este simplu, dar elegant, asa ca se va potrivi in orice tip de baie, fie ca este vorba despre un spatiu mic sau mare. Montarea este usoara si rapida datorita sistemului.
Lavoar Suspendat
Lavoar Suspendat

Setul include si o robineta, care poate fi montata pe perete sau direct pe lavoar, in functie de preferinte si configuratia baii. Aceasta ofera controlul asupra temperaturii si debitului de apa, asigurand.
Masa Living Stejar
Masa Living Stejar

Forma mesei este rotunda, iar ceea ce o face speciala este absenta colturilor ascutite. Acest aspect face ca masa sa fie extrem de sigura si potrivita mai ales pentru familiile cu copii mici. Nu trebuie.
Masa Extensibila Cires
Masa Extensibila Cires

Masa are un design clasic si elegant, adaptabil atat in amenajarile traditionale, cat si in cele moderne. Dimensiunile standard ale mesei sunt de aproximativ 160 cm lungime, 90 cm latime si 76 cm inaltime..
Saltea Ortopedic Perne Pilota
Saltea Ortopedic Perne Pilota

Husa saltelei este hipoalergenica, ceea ce inseamna ca este rezistenta la acarieni si alte alergeni comuni, oferind un mediu sanatos si curat pentru somn. Aceasta este realizata dintr-un material moale.
Saltea Ortopedic Perne Microfibra Hipoalergenica
Saltea Ortopedic Perne Microfibra Hipoalergenica

Suprafata de dormit a saltelei este imbracata intr-o husa hipoalergenica, care este rezistenta la acarieni si alte alergeni comuni. Aceasta asigura un mediu curat si sigur pentru somn, minimizand riscul.
Pat Negru Cires
Pat Negru Cires

Partea inferioara a patului este realizata din fier forjat, cu detalii artizanale magnifice si un design plin de personalitate. Elementele delicate si sofisticate ale fierului forjat se incadreaza perfect.
Masa Dreptunghiulara
Masa Dreptunghiulara

Masa se afla amplasata intr-o incapere bine luminata, cu ferestre mari in spate. Lumina naturala se strecoara prin geamuri, oferind o atmosfera placuta si luminata. Pe pereti se regasesc tablouri elegante.

Copyright 2023 - Mobilier, mese, scaune, saltele recomandate de Plus.ro, partener Drimus. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.